Na koncie pacjenta pewnie masz dane które ci rodzice wybrali jak się urodziłaś automatycznie masz przepisaną z domu rodzinnegoHej,
Dzięki za podpowiedź, weszłam na konto pacjenta i tam mam przypisanego lekarza, pielęgniarkę i położną, ale kompletnie nie wiem kto to jest, podpytam i się dowiem może czegoś.
Chciałabym mieć dobrą, tak jak piszesz można trafić na bubę
Ale chcemy się jutro wybrać do Wrocława zeknąć na wózki, mówią że jeszcze czas, ale jest akurat akcja w bobowózki, mają targi. Macie jakieś opinie może w tym temacie?
reklama
mindzia88
Aktywna w BB
Ja już zdążyłam przychodnię zmienić sama. Ale już ogarnęłam sobie położną, czytałam żeby zapisać się już do niej o d20-21 tygodnia i tak tez mi powiedziała ginekolog na ostatnim spotkaniu. Popytałam, poszukałam i znalazłam
Nasza kolejna wizyta 23 października i będą II prenatalne
Wyprawki już szukam, zapisuje co nam się podoba, będziemy zabierać się tez za urządzanie pokoiku
Na ta chwilę wszystko jest u nas ok, oby tak dalej. Aaaaa i mój poczuł ostatnio ruchy, było takie wzruszenie, bo pierwszy raz, oczy szkliste, uśmiech od ucha do ucha, mega uczucie dla nas.
Wyprawki już szukam, zapisuje co nam się podoba, będziemy zabierać się tez za urządzanie pokoiku
Na ta chwilę wszystko jest u nas ok, oby tak dalej. Aaaaa i mój poczuł ostatnio ruchy, było takie wzruszenie, bo pierwszy raz, oczy szkliste, uśmiech od ucha do ucha, mega uczucie dla nas.
megson1996
Fanka BB :)
Położna środowiskowa opiekuje się dzieckiem do ukończenia przez niego 2. miesiąca życia oraz kobietą w okresie połogu - do 42. dnia po porodzie. W tym czasie zobowiązana jest do wykonania od 4 do 6 wizyt patronażowych. Pierwsza z nich powinna odbyć się do 48 godzin po opuszczeniu szpitala przez kobietę i dzieckoDziewczyny ja jestem zielona w temacie - chodzi o polozna srodowiskowa, ktora przychodzi po porodzie?
Dziekuje za wyjasnieniePołożna środowiskowa opiekuje się dzieckiem do ukończenia przez niego 2. miesiąca życia oraz kobietą w okresie połogu - do 42. dnia po porodzie. W tym czasie zobowiązana jest do wykonania od 4 do 6 wizyt patronażowych. Pierwsza z nich powinna odbyć się do 48 godzin po opuszczeniu szpitala przez kobietę i dziecko
megson1996
Ale czy tak to wszędzie wygląda, też ciężko stwierdzić? Wiem, że na pewno 2 razy w roku można bezpłatnie zmienić położną, natomiast 3 zmiana kosztuje 80 zł bodajże.Dziekuje za wyjasnienie
megson1996
Zielona to i ja jestem w tym temacie.Dziewczyny ja jestem zielona w temacie - chodzi o polozna srodowiskowa, ktora przychodzi po porodzie?
megson1996
Na kiedy masz termin?Dziewczyny ja jestem zielona w temacie - chodzi o polozna srodowiskowa, ktora przychodzi po porodzie?
megson1996
Już wyprawkę będziesz kupowała? Ja to mam ostrożne podejście, że jeszcze różnie może być, więc ja to planuję w okolicach 30 tc badź i później coś zacząć kupować.Ja już zdążyłam przychodnię zmienić sama. Ale już ogarnęłam sobie położną, czytałam żeby zapisać się już do niej o d20-21 tygodnia i tak tez mi powiedziała ginekolog na ostatnim spotkaniu. Popytałam, poszukałam i znalazłam
reklama
koniec lutego, czasem wychodzi 25/02 a innym razem 27/02Na kiedy masz termin?
najlepsze, ze przyszly rok jest przestepny wiec i 29/02 moze sie trafic