reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dobrze że z maluszkiem dobrze. Co do cytologii to też nie panikuje może. Ja np z trzy lata temu miałam dziwne plamienia, poszłam do pierwszego lepszego lekarza (młodej lekarki) i też mi nagadała że widzi dziwny twór że prawdopodobnie potworniak i trzeba będzie usunąć. ..plakalm chyba tydzień jak się naczytałam o rakach i potworniakach...umówiłam się do prywatnej kliniki z najlepszym lekarzami i okazało się że to był chwilowy problem w jelitach...trzymam kciuki żeby było dobrze ;*
Detektor mi przyszedł i udało mi się znaleźć tętno dziecka 125 średnio więc mam nadzieję że jednak wszystko dobrze.
To kupiłaś? Czy ten z wypożyczalni? Bo jak obcym napisałaś to patrzyłam na Allegro też za tym 😁

reklama
Hej, już spokojnie u siebie w łóżku odpoczywam po dzisiejszym dniu. Wizyta teoretycznie Ok, to znaczy z małą wszystko w porządku, wszystko zgodnie, długość, serce bije, Pani doktor zadowolona… ale dwie wizyty wstecz robiła mi cytologię i dzisiaj dała wynik, jest zły, to znaczy ze zrobiła dodatkowy wymaz do badań, nie chce nic mówić, ale na wizycie padły słowa: rak, onkologia… no myślałam, że oszaleje tam :(
Głównie pisze z cytologi o nieprawidłowych komórkach nabłonka, asc-us, dokładnie jeszcze nie analizowałam, będę o tym czytać, za Ok 7 dni wyniki tego wymazu z dziś. Przepisała mi na infekcje dróg moczowych monural, jedna saszetkę i globulki dopochwowe, mam je brać przez 8 dni Macmiror.
Czy któraś z Was miała jakieś podobne przypadłości?
Kolejna wizyty 5 października.

Bralam macmiror po cytologi 3a zapalnej. Czekam na kolejny wynik tym razem cytologii płynnej .

Kurde musze podpytać o to, ale tydzień minie i pewnie jeszcze go zostawisz ;)
U nas to pierwsza udana ciążą, która tak daleko zaszła, dzisiaj 15 tydzień i 5 dni, a jak jest u Was?

Hej,
Nie wiem, czy któraś widziała, albo czy w ogóle jest z okolic Warszawy, ale wyskoczyło mi na IG.

IMG-4440.PNG

Mnie przestały dziś kompletnie boleć piersi jestem 9 tydzien + 4 dzień i też się boję chce jutro dostać się do lekarza.
któraś też tak miała?

Mnie przestały dziś kompletnie boleć piersi jestem 9 tydzien + 4 dzień i też się boję chce jutro dostać się do lekarza.
któraś też tak miała?
Co do piersi tak. W pierwszej ciąży nawet na progach zwalniających nie mogłam jechać tylko się toczyc 5 na godzinę bo tak bolały a potem przeszło. Teraz też mi przeszło, na początku miałam totalnie spuchnięte i nawet jak ściągam biustonosz to mnie całe bolały, teraz są flaczki i nie bolą

Co do piersi tak. W pierwszej ciąży nawet na progach zwalniających nie mogłam jechać tylko się toczyc 5 na godzinę bo tak bolały a potem przeszło. Teraz też mi przeszło, na początku miałam totalnie spuchnięte i nawet jak ściągam biustonosz to mnie całe bolały, teraz są flaczki i nie bolą
Mnie też nie bolą już, na początku były trochę bardziej wrażliwe i tkliwe, ale teraz to już nic.

reklama
Do góry