Kochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązyJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwon Plamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązyJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwon Plamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
6+1. Zgadza się miesiączka z USGKochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązy
10+5A który tydzień ciąży,?
u mnie:To do końca dnia proszę dawać, co wpisywać w kalendarz, wieczorem jak córka pójdzie spać to na podstawie daty porodu zrobię listę na wątek zamknięty
też jestem na styczniowych, bo mam termin na przełomie miesięcy, ale tam to już dziewczyny płeć znają itd. Jednak bardziej się skłaniam, że u mnie będzie luty.Popieram tak samo ostatnio zamiast na lutowe mamy weszłam na styczniowe. I tam też dziewczyny na prywatny nie dodają nowych osób ale odpisują na ogólnym. Otwarcie o tym pisały.
Data porodu u mnie na razie zostaje 27.02, jak będę miała kartę ciąży to najwyżej zmienimyTo do końca dnia proszę dawać, co wpisywać w kalendarz, wieczorem jak córka pójdzie spać to na podstawie daty porodu zrobię listę na wątek zamknięty
No i cudnie gratulacjeJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwon Plamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
gratuluję!!!Jestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwon Plamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować