reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dla mnie słodkie może nie istnieć 😅 w sumie to się cieszę. Ale za to mam ochotę np. na chipsy
Zazdroszczę. Chipsy w sumie tez bym zjadła 🫣 Martwię się o swoje ciało, zauważyłam już nowe rozstępy wysoko na udach 😰 Smaruję się codziennie i szczotkuje na sucho ale to nie daje nic. Modlę się tylko żeby na brzuchu nie wyszły, to że na udach mam to się juz chyba muszę pogodzić bo na długo przed staraniami miałam ich trochę.

Mi ostatnio przeszkadza zapach wędzonego mięsa i kapsułek do zmywarki, czuję je przez zamknięta szufladę :/. A co do rozstępów to mam nadzieję że trochę genetyka zadziała bo mama i siostra nie miały ani jednego ;)

Zazdroszczę. Chipsy w sumie tez bym zjadła 🫣 Martwię się o swoje ciało, zauważyłam już nowe rozstępy wysoko na udach 😰 Smaruję się codziennie i szczotkuje na sucho ale to nie daje nic. Modlę się tylko żeby na brzuchu nie wyszły, to że na udach mam to się juz chyba muszę pogodzić bo na długo przed staraniami miałam ich trochę.

No jak masz tendencje to mozesz miec 😞 ale spokojnie moze akurat na brzuchu nie wyjdą. Najgorzej na koncu jest jak brzuch bardzo szybko się powiększa

reklama
U mnie dalej ochota na słodkie trwa. Ciekawe jak cukier …
To ja jednego dnia mam ochotę na słodkie, drugiego na słone, aż ciężko nadążyć 🙈 a o cukier też się bałam, pół dnia chodziłam wkurzona, bo pewnie będę musiała przejść na dietę, a tu niespodzianka- najniższy cukier w mojej karierze 🤣 i niech tak już zostanie 🙏

Do góry