reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Czy jest tu mama, która ma już starsze dziecko i wciąż karmi piersią? Ja od dwóch dni już nie daje rady i nie wiem co robić :( syn ewidentnie nie chce być odstawiony :(
Ja karmilam na poczatku i odstawilam z dnia na dzien. Poszlo gladko. Mm z czasem lepiej. Noc bez pobudki.. 10 mcy. Polecam odstawic! Ja nie zaluje a i tak byly takie plany:)

reklama
Już po wizycie. Wszystko ok. Wszystko się zgadza - dzień zmajstrowania i dzień porodu bez zmian. Puścił mi serduszko na sekundę, a on jest bardzo ostrożny i czepliwy, więc pewnie to bezpieczne 😄 dzidzia ma 2.1 cm. 8+5. Prenatalne na początku sierpnia, a wizyta u mojego po prenatalnych.

Załączniki

• IMG_20230705_150014_01.jpg
    IMG_20230705_150014_01.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 101
I mówi jeszcze "było cięcie, więc od razu ustalam cięcie, nawet nie próbuj się upierać żeby było inaczej" a ja się przecież słowem nie odezwałam 😂

Uspokójcie mnie bo piersi nagle przestały boleć i ja fiksuje brzuch mnie lekko boli , były nabrzmiałe a teraz flaki 😔 . Wariuje 😢

reklama
Uspokójcie mnie bo piersi nagle przestały boleć i ja fiksuje brzuch mnie lekko boli , były nabrzmiałe a teraz flaki 😔 . Wariuje 😢
Na spokojnie, mnie też piersi nie bolą już, a wcześniej to ze łzami w oczach wstawałam i się kładłam, ale może też to była kwestia zmiany staników. Brzuch jeżeli lekko boli to naturalny objaw że macica się powiększa, dopóki nie ma mocnego bólu to nie panikujemy ;)

Do góry