reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

No to czekamy na resztę dziewczyn i pisze ponownie wiadomość do Ani 😊
Ja jestem również za 😊 i przecież można dodawać nowe osoby.
Miałam dzisiaj wizytę u mojego lekarza. Wszystko jest dobrze, jak to powiedział "piękna ciąża" i kazał odstawić luteinę 🙂 tak jak pisałam wyżej powiedzieliśmy już dzieciom i oprócz nich jeszcze teściom, bo mieszkamy koło siebie i już zaczęli dociekać co ja tak często do lekarzy chodzę 🤭 USG prenatalne umówione na 01.08, a termin porodu zmienił mi z 07.02 na 09.02.
O jaką piękna fasolka. Wygląda jak misiaczek 😍

A ja znazlalam sposób na nudności 😅
Nienawidzę krakersów ale po nich mi przechodzi. 🤣 Po paluszkach nie a po krakersach tak 😅

reklama
Na NFZ chodzę gdzie indziej a prywatnie na ten moment ten sam lekarz ale myślę nad zmiana.
Został ordynatoren, a młody gnojek i trochę się zrobił taki no. 🙈 Lekceważący

A mogę zapytać do kogo chodzisz ?

Juuuuz ? 😱

O tak to to hahahah 😂😂😂😂

Nie wiem czy ja jestem na tej liście ? W sumie nie jestem bardzo często dostępna na forum więc zrozumiem jak mnie wykreslicie z prywatnego wątku 🙈
Nie mam Cię wpisanej, podaj datę porodu i wizyty to Cię wpisze 🙂 na pierwszej stronie tego wątku prowadzę kalendarz, żebyśmy się wspierały 😊

Dzień dobry 🙃 powodzenia na wizytach.
Ja wszlsm na wagę kolejne 0.4 mniej od wczoraj. Co drugi, trzeci dzień ileś mniej dla mnie to nowość w ciąży.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja 😊
Powodzenia na wizytach, czekamy na relacje i kolejne zdjęcia 🥰
Ja wczoraj powiedziałam w pracy o ciąży, jakoś miałam stresa, bo mamy braki kadrowe i jeszcze do tego nowa przełożona od 1 lipca 🤦‍♀️
Ale na szczęście byłam miło zaskoczona 🙂 mówiła, że jak będę się źle czuła, czy miała ochotę na drzemkę to nie ma problemu, nie będzie mnie rozliczać ( głównie pracuje zdalnie )
Jak będę miała lepszy dzień to mogę przyjechać do firmy, a jak nie to nie muszę wcale jeździć 🙃
Uff
Dziś poranek bez mdłości I niech tak zostanie! 😁

Hej dziewczyny, ja w szpitalu z córką 😭 Ma bardzo wysokie CRP. Szukają przyczyny. Dziś trafiliśmy. Idealnie jak na 1 trymestr wyładować w siedlisku bakterii i wirusów.

Ale młoda jest ze mną tak związana, że nie ma opcji żeby mnie z nią nie było. Będzie co ma być.

A wy trzymacie kciuki za moją młodą i za mnie żebyśmy żadnego dziadostwa nie załapały.
Współczuję :( oby szybko znaleźli przyczynę i Was wypuścili . Trzymajcie się ❤️

Hej, hej ☀️
Czytam jak wszystkie mówicie o wadze a ja nie mam zielonego pojęcia bo… nie mam w domu wagi 😅 jestem z tych co nie lubią sobie psuć humoru więc ważę sie raz na kilka miesięcy jak jadę do rodziców albo teściów (i wole u teściów bo u nich zawsze pokazuje mniej).
Ale pomyślę, może teraz kupię 😅

reklama
Do góry