reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty 😘 i już nie mogę doczekać się nowych zdjęć fasolek ❤️

Dziewczyny ja dziś mam mega doła😔 od wczoraj brak objawów i już się stresuje czy w poniedziałek serduszko jeszcze będzie 😭 to jest straszne uczucie.

Jestem za prywatna

Dzień dobry 🙃 powodzenia na wizytach.
Ja wszlsm na wagę kolejne 0.4 mniej od wczoraj. Co drugi, trzeci dzień ileś mniej dla mnie to nowość w ciąży.
Ja 1kg mniej i jestem załamana. Patrzę na wagę tylko podczas wizyt, gdzie mnie ważą położne. Mam wagę w domu, ale nie mam czasu się ważyć, zresztą powinno się ważyć raz w tygodniu o tej samej porze.
U mnie powodem pewnie jest skrajnie niskie tsh tak jak w pierwszej ciąży 😪 obecnie ważę 50kg
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty 😘 i już nie mogę doczekać się nowych zdjęć fasolek ❤️

Dziewczyny ja dziś mam mega doła😔 od wczoraj brak objawów i już się stresuje czy w poniedziałek serduszko jeszcze będzie 😭 to jest straszne uczucie.

Jestem za prywatna
Spokojnie Kochana, rozumiem Twój stres, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, a w poniedziałek serducho jak dzwon ❤️

Ja mam wizytę ma 16:20 i jestem do 15:30 w pracy. Czuje się jakby walec drogowy po mnie przejechał i jeszcze te wymioty :( ale z drugiej strony, wiedzialam
Na co się pisze 😂

Witam się i ja 😊
Powodzenia na wizytach, czekamy na relacje i kolejne zdjęcia 🥰
Ja wczoraj powiedziałam w pracy o ciąży, jakoś miałam stresa, bo mamy braki kadrowe i jeszcze do tego nowa przełożona od 1 lipca 🤦‍♀️
Ale na szczęście byłam miło zaskoczona 🙂 mówiła, że jak będę się źle czuła, czy miała ochotę na drzemkę to nie ma problemu, nie będzie mnie rozliczać ( głównie pracuje zdalnie )
Jak będę miała lepszy dzień to mogę przyjechać do firmy, a jak nie to nie muszę wcale jeździć 🙃
Uff
Dziś poranek bez mdłości I niech tak zostanie! 😁

Super, że masz to już za sobą i to w miłej atmosferze 🙂

reklama
Do góry