reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Słuchajcie byłam na wizycie ale nie wpisywałam jej bo szłam tylko po skierowania na badania i USG. Poszłam do lekarki pierwszej lepszej bo chciałam jak najszybciej. W ogóle to jestem w szoku, mega szoku. Zbadała mnie, cytologii nie pobrała bo stwierdziła że stara jeszcze się łapie, ok nie znam się ale tamta zawsze na początku ciąży pobiera. Pouciskała mnie po brzuchu i mówi ale pani ma troszkę brzuszek to tu nic nie stwierdze. Policzyła tygodnie nie pytając o długość cyklu, mówi no 8 tydzień. To jak najszybciej trzeba umówić USG dała mi skierowanie idę do położonej, a ona że nie robią już USG ciąży. Ja się patrzę na nią i mówię ale jak nie ma w szpitalu USG? Ona jest ale ciążowego już nie robią, a szybko i tak by nie było bo dopiero na początku sierpnia.
o matko 😂 a skąd jesteś? Bo coś znajomo mi brzmi haha

reklama
Ja tak mam straciłam 3kg na wadze ale wcinam jak głupia , caly czas głodna i podjadam plus sterydy nie wiem czemu tak ale np brzuszek mam pełniejszy
A masz nudnosci? Ja to az sie nakrecam czytajac wiadomosci, ze tyle dziewczyn sie slabo czuje, a ja gdyby nie wieksza sennosc I bardziej drazliwe piersi to nie czuje nic 😆

A masz nudnosci? Ja to az sie nakrecam czytajac wiadomosci, ze tyle dziewczyn sie slabo czuje, a ja gdyby nie wieksza sennosc I bardziej drazliwe piersi to nie czuje nic 😆
Nie radzę tak mówić 😂 w zeszlym
Tygodniu już miałam panikę ze nic mi nie jest. Od wczoraj jest tragedia i pluje sobie w brodę ze wykrakalam 😂

reklama
U mnie nie ma na godziny, po prostu przychodzisz i ustawiasz się w kolejce, czyli kto pierwszy ten lepszy.
U mojego lekarza też dość długo się czeka.
Oh czyli nie tylko tu taka lipa. Nie no to prywatnie przychodzę na godzinę i no zazwyczaj o tej jestem przyjęta. Wiadomo czasem jakaś obsuwa ale nigdy jakoś mocno

Do góry