sysiasia44
Fanka BB :)
matko to zazdroszczęNo właśnie ja zawsze też! Wystarczyło spojrzeć na słodycze, a już było 2kg w górę. A potem weź się tego pozbądź A tu takie anomalie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko to zazdroszczęNo właśnie ja zawsze też! Wystarczyło spojrzeć na słodycze, a już było 2kg w górę. A potem weź się tego pozbądź A tu takie anomalie
Teraz to jeszcze na wagę nie wchodziłam. Ale w poprzedniej ciąży na początku waga leciała w dół.Gratuluję bliźniakow! Cudne wieści!
My planowaliśmy transfer dwóch zarodków, gdyby doszło do IVF. Nie miałabym nic przeciwko bliźniakom. Ale na poprzedniej wizycie pani doktor stwierdziła, że jest jeden. I też dobrze. Grunt, żeby był zdrowy.
Względem OM kropek jest jakieś 4/5 dni do tyłu. U nas to wgl śmiesznie, bo między jednym poligonem męża, a drugim jego wyjazdem mieliśmy dokładnie jeden dzień razem i dokładnie jeden "strzał" Dzień przed terminem owu wg aplikacji. Jakiego trzeba mieć farta, żeby po 4 latach starań trafić przy jednym podejściu
Czy którejś z Was też tak waga leci w dół? Niecałe 3 tygodnie i -4kg. A przy ilości słodkiego jedzenia, owoców, drożdżówek, które pochłaniam powinnam już przypominać kulę
Az się poplulam ze śmiechuMam ochotę coś napisać ale że jesteśmy na otwartym to... No ale dobra napisze tak żeby w razie czego nikt mnie nie skojarzył.
W temacie bliźniaków to z mężem sobie żartowaliśmy bo on zajmuje się inseminacja zwierząt... Nie będę pisać jakich ale generalnie w ich przypadku normalnie jest 1, a on co chwilę strzela bliźnięta, sporadycznie trojaczki, raz był w gazecie bo były 5raczki. Ostrzegalam go żeby w domu takiego rozmachu nie miał
Ja przerobiłam kilka testów z negatywnymi wynikami że ostatni zrobiłam dlatego że szykowała mi się impreza z % i stwierdzam że lepiej być pewnym niż później się martwićJa zrobiłam trzy testy, bo aż nam się wierzyć nie chciało. Mąż po każdym kolejnym szedł do apteki po nowy, a na każdym dwie mega krechy Nadal jeszcze to do mnie nie dochodzi, żyje jak we śnie. Czekam na jutrzejszą wizytę, mi chyba też potrzebny strzał w pysk na otrzeźwienie
Aaaa Gratulacje ale superDziewczyny ciąża bliźniacza dwujajowa, wszystko dobrze, są serduszka. Jestem w tak ogromnym szoku że cała się trzęsę. To jest niesamowite bo miałam takie przeczucie i tylko do męża o tym mówiłam, ale nie sądziłam że to możliwe.
3 dni wiec to chyba nie tak źleDuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?
A jak robiliście test ciążowy np w dniu spodziewanej miesiączki to była druga kreska mocno wyraźna? Podobno to może wskazywać na ciążę mnoga też tak się pytam bo może mam szanse hahaha
Witaj w klubie,ma to samo wieczorem to jakbym miała już rodzić, waga narazie 1,5 kg na plusie, ale to chyba ta woda robi swoje.Ja mam podobnie
Mam wzdęty brzuch i zatrzymała mi się woda w organizmie i wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży
U mnie dokładnie tak samo. Dzień przed spodziewaną miesiączką miałam 199 poziom bety, w ogóle pierwszy raz miałam taki wysoki poziom tak wcześnieU mnie test pozytywny wyszedł na 3 dni przed okresem a w dniu spodziewanej miesiączki były dwie takie widoczne. Ale przy pojedynczych ciążach w dniu okresu one zawsze u mnie były mocne