reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A jak robiliście test ciążowy np w dniu spodziewanej miesiączki to była druga kreska mocno wyraźna? Podobno to może wskazywać na ciążę mnoga też 😅 tak się pytam bo może mam szanse hahaha 😂
Ja miałam bardzo słabiutka ale za to przyrost bety 439% 😅 ale wydaje mi się, ze na to nie ma reguły

reklama
Dzwoniłam dziś do labolatorium i pytałam o koszt pakietu pierwszych badań ciążowych 😱
Dobrze, że mam wszytko w pakiecie Enel Med🙂

A jak robiliście test ciążowy np w dniu spodziewanej miesiączki to była druga kreska mocno wyraźna? Podobno to może wskazywać na ciążę mnoga też 😅 tak się pytam bo może mam szanse hahaha 😂
U mnie bladzioch. Ale chyba mialam slabe testy bo beta wyszla ponad 300. Ale przyrosty tez mialam takie w normie ale nie jakoes mega duze.

Aaaaa bo właśnie u mnie krecha była mega widoczna czerwona i praktycznie odrazu się pojawiała w chwili gdy mocz się wlał. A byłam 2 dni po terminie miesiączki 😁 Chyba że owulację miałam wcześniej..

Ja w poprzedniej ciąży kreskę testu miałam bardzo wyraźną w dniu spodziewanej miesiączki i urodziłam jedno dziecko. To chyba nie ma reguły.

Ja sobie chyba nie wyobrażam 😱 Mój mąż ma rodzeństwo bliźniaki, u mnie w rodzinie tez są. Widzialam jeden zarodek uff 😅 Jedno dziecko to dla mnie wyzwanie będzie a gdzie dwoje 😅

Ja gdzieś tam z tyłu głowy się tak bałam, że usłyszę "bliźniaki" 🙈

Miałam takie.. po co ja sobie bliźniaka wzięłam. 🤣

Zobaczymy jeszcze na następnym usg. Czy nie będzie jakiegoś zaskoczenia jak już zarodek będzie widoczny ale nie sądzę 🤣

Teraz mnie przestraszyłyscie tymi bliźniakami. Ja i tak mam stres przed jutrzejszą wizytą a tu jeszcze się będę bliźniaków bać 😵‍💫 potrzebny mi strzał w pysk na otrzeźwienie 🤣 u nas w rodzinie nie ma bliźniaków więc raczej jestem bezpieczna 🤣🤣🤣 a nawiasem jutro bardzo dużo wizyt u lekarza jest. 😱

reklama
Ja zrobiłam trzy testy, bo aż nam się wierzyć nie chciało. Mąż po każdym kolejnym szedł do apteki po nowy, a na każdym dwie mega krechy 🙃 Nadal jeszcze to do mnie nie dochodzi, żyje jak we śnie. Czekam na jutrzejszą wizytę, mi chyba też potrzebny strzał w pysk na otrzeźwienie 🤣

Do góry