reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

A jak robiliście test ciążowy np w dniu spodziewanej miesiączki to była druga kreska mocno wyraźna? Podobno to może wskazywać na ciążę mnoga też 😅 tak się pytam bo może mam szanse hahaha 😂
Ja miałam bardzo słabiutka ale za to przyrost bety 439% 😅 ale wydaje mi się, ze na to nie ma reguły

reklama
Dzwoniłam dziś do labolatorium i pytałam o koszt pakietu pierwszych badań ciążowych 😱
Dobrze, że mam wszytko w pakiecie Enel Med🙂

A jak robiliście test ciążowy np w dniu spodziewanej miesiączki to była druga kreska mocno wyraźna? Podobno to może wskazywać na ciążę mnoga też 😅 tak się pytam bo może mam szanse hahaha 😂
U mnie bladzioch. Ale chyba mialam slabe testy bo beta wyszla ponad 300. Ale przyrosty tez mialam takie w normie ale nie jakoes mega duze.

Aaaaa bo właśnie u mnie krecha była mega widoczna czerwona i praktycznie odrazu się pojawiała w chwili gdy mocz się wlał. A byłam 2 dni po terminie miesiączki 😁 Chyba że owulację miałam wcześniej..

Ja w poprzedniej ciąży kreskę testu miałam bardzo wyraźną w dniu spodziewanej miesiączki i urodziłam jedno dziecko. To chyba nie ma reguły.

Ja sobie chyba nie wyobrażam 😱 Mój mąż ma rodzeństwo bliźniaki, u mnie w rodzinie tez są. Widzialam jeden zarodek uff 😅 Jedno dziecko to dla mnie wyzwanie będzie a gdzie dwoje 😅

Ja gdzieś tam z tyłu głowy się tak bałam, że usłyszę "bliźniaki" 🙈

Miałam takie.. po co ja sobie bliźniaka wzięłam. 🤣

Zobaczymy jeszcze na następnym usg. Czy nie będzie jakiegoś zaskoczenia jak już zarodek będzie widoczny ale nie sądzę 🤣

Teraz mnie przestraszyłyscie tymi bliźniakami. Ja i tak mam stres przed jutrzejszą wizytą a tu jeszcze się będę bliźniaków bać 😵‍💫 potrzebny mi strzał w pysk na otrzeźwienie 🤣 u nas w rodzinie nie ma bliźniaków więc raczej jestem bezpieczna 🤣🤣🤣 a nawiasem jutro bardzo dużo wizyt u lekarza jest. 😱

reklama
Ja zrobiłam trzy testy, bo aż nam się wierzyć nie chciało. Mąż po każdym kolejnym szedł do apteki po nowy, a na każdym dwie mega krechy 🙃 Nadal jeszcze to do mnie nie dochodzi, żyje jak we śnie. Czekam na jutrzejszą wizytę, mi chyba też potrzebny strzał w pysk na otrzeźwienie 🤣

Do góry