reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
ja pracuje, za 2 tyg mam urlop, później wracam na tydzień i znowu urlop 2 tyg. Po urlopie zamierzam porozmawiać z szefem, żeby ustalić jakiś plan. Chciałabym pracować do września - października, chociaż nie wiem jak będę się czuła …. Czasami mam takie dni, że ledwo siedzę w pracy - mdłości, zawroty głowy :(
Nie chciałabym jednak zostawiać pracy bez nikogo na moje miejsce … mam odpowiedzialne stanowisko i jakoś tak poczuwam się, żeby kogoś wdrożyć na swoje miejsce. Może być ciężko, od roku szukam do płac… mało chętnych, albo brak doświadczenia :( ciężko jest, ale jestem dobrej myśli :)

Ja już po wizycie. Ciąża trochę młodsza bo 6+1, a dziś z om wychodzi 6+5. Oczywiście milion wątpliwości 🤣 serduszko bije, ale nie słuchałam akcji serca oraz nie wiem ile tętno

Ja też nie podsłuchiwałam serduszka, powiedział że nie zaleca na tym etapie, a najważniejsze to że widać że bije :)

@Lilka92 poproszę termin kolejnej wizyty na 31.07, a termin porodu poprawiamy na 15.02 ;).
Z Perełką jak nazywa maleństwo mój mąż jest wszystko ok, jest minimalnie mniejsza niż wskazuje termin ostatniej miesiączki, na początku sierpnia mam się umówić na prenatalne :)

Piateczka! Mi rowniez wychodzi z okresu 15 lutego, a ze skanu troszke pozniej :)

Ja na razie nie mam zamiaru iść na L4, pracę mam dwie - jestem nianią dla 10 i 6 latka oraz agentem ubezpieczeniowy( biuro mam w domu). A teraz w wakacje jak siedzą w domu to sobie chociaż dorobię :)
A jeśli którejś z Was się kończy ubezpieczenie domu/samochodu itp to się polecam 😁
Ej to pisze do Ciebie na priv bo muszę mieszkanie ubezpieczyć 😂

reklama
Do góry