reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja tak zrobiłam, że jestem teraz na zaległym, ale jutro idę na L4 🙂 chciałam po prenatalnych, ale koleżanka z pracy powiedziała, żebym zachowała sobie urlop i później wszystko wykorzystała 😊
My też startujemy z budową domu, dzisiaj umawiamy się do doradcy, bo chcemy wziąć bk i już od tygodnia czekamy na te kalkulatory banków 😅 w tym tygodniu robimy wjazd i podjazd 🙂
My sie na bk nie łapiemy. Z reszta nas jakos wszystko omija, kiedys startowalismy do mdmu i tez nie dostalismy :-)

Czyli zaczynacie budowę metodą gospodarczą? 🙂

Ja mam nadzieję że by się załapiemy:( z tym że nie wiem jak wezmą pod uwagę moja prace, w tym momencie jestem bez umowy, podpisuje początkiem września. Mąż budżetówka, zobaczymy. Ale pokładamy duże nadzieję.
Na początku pisali wszędzie że jest ograniczona pula, teraz że do grudnia można składać spokojnie.
W zeszłym tygodniu banki nie umiały udzielić odpowiedzi, będziemy dziś dzwonić i zobaczymy

Ja mam nadzieję że by się załapiemy:( z tym że nie wiem jak wezmą pod uwagę moja prace, w tym momencie jestem bez umowy, podpisuje początkiem września. Mąż budżetówka, zobaczymy. Ale pokładamy duże nadzieję.
Na początku pisali wszędzie że jest ograniczona pula, teraz że do grudnia można składać spokojnie.
W zeszłym tygodniu banki nie umiały udzielić odpowiedzi, będziemy dziś dzwonić i zobaczymy
Pierwsze kalkulatory banków wyszły piątek/sobota, podobno dzisiaj ma reszta udostępnić, bo od tygodnia jestem na linii z naszą doradczynią 🙂
Trzymam za nas kciuki ✊ jak liczyłam w kalkulatorze Alior banku to fajnie to wygląda.
Marzę, żeby iść na swoje 😊

No jest to duża szansa dla wszystkich składających, od roku rozpytywaliśmy się o kredyt ale przy obecnych stopach procentowych to nóż w plecy. Powodzenia i wam :)

reklama
Do góry