Aurorah
Fanka BB :)
Ale się wstrzeliłLaski od pół godz bocian mi siedzi na dachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się wstrzeliłLaski od pół godz bocian mi siedzi na dachu
Niech odleci, bo sasiedzi się zorientująLaski od pół godz bocian mi siedzi na dachu
My sie na bk nie łapiemy. Z reszta nas jakos wszystko omija, kiedys startowalismy do mdmu i tez nie dostalismy :-)Ja tak zrobiłam, że jestem teraz na zaległym, ale jutro idę na L4 chciałam po prenatalnych, ale koleżanka z pracy powiedziała, żebym zachowała sobie urlop i później wszystko wykorzystała
My też startujemy z budową domu, dzisiaj umawiamy się do doradcy, bo chcemy wziąć bk i już od tygodnia czekamy na te kalkulatory banków w tym tygodniu robimy wjazd i podjazd
Czyli zaczynacie budowę metodą gospodarczą?My sie na bk nie łapiemy. Z reszta nas jakos wszystko omija, kiedys startowalismy do mdmu i tez nie dostalismy :-)
Czyli zaczynacie budowę metodą gospodarczą?
Pierwsze kalkulatory banków wyszły piątek/sobota, podobno dzisiaj ma reszta udostępnić, bo od tygodnia jestem na linii z naszą doradczyniąJa mam nadzieję że by się załapiemy z tym że nie wiem jak wezmą pod uwagę moja prace, w tym momencie jestem bez umowy, podpisuje początkiem września. Mąż budżetówka, zobaczymy. Ale pokładamy duże nadzieję.
Na początku pisali wszędzie że jest ograniczona pula, teraz że do grudnia można składać spokojnie.
W zeszłym tygodniu banki nie umiały udzielić odpowiedzi, będziemy dziś dzwonić i zobaczymy
Tak, narazie jestesmy w lesie, zastanawiamy sie nad kupnem innej dzialki ale do konca roku musimy to ogarnac. A potem bedziemy dzialac, pewnie na wykonczenie jakis kredyt bedziemy brac bo moze srodkow braknąć :-)Czyli zaczynacie budowę metodą gospodarczą?