reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Mi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. 🙈 Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
niestety ja też tak mam.. i to od początku ciąży..😓 wszystko mi śmierdzi a kosmetyki to już totalnie bleee

Czułam, że tak będzie 🤡
kids bear GIF by PlayKids

O raany, tyle stron było do przeczytania 😅 ale popieram dziewczyny grupę prywatną, przecież nikt nie musi się uzewnętrzniać już teraz. O pierdołach też piszemy 😁

Wczoraj o ciąży dowiedziała się ciotka, mój mąż się wygadał. Spytała gdzie jestem, a on, że u endokrynologa, bo miałam podwyższone tsh, a w ciąży przyjmują szybciej. I nawet nie zorientował, gdyby nie zobaczył zdziwionej twarzy cioci 😆 ehhh, ci mężczyźni...

A ja mam pierwsza ciążowa zachciankę i to taka średnią do spełnienia bo dawno w sklepach nie widziałam. Mąż mówił że poszuka. Marzy mi się lód w kubeczku koral taki co są 4 smaki cytrynowy, czekoladowy, truskawkowy i śmietankowy. Szczególnie te pierwsze dwa smaki.
Ale mi smaka narobiłaś 🙈

Teraz sama będę ich szukać 🙈
O nie mogę 🙈 myślę teraz o tych cytrynowych! 😍😍😍

reklama
O raany, tyle stron było do przeczytania 😅 ale popieram dziewczyny grupę prywatną, przecież nikt nie musi się uzewnętrzniać już teraz. O pierdołach też piszemy 😁

Wczoraj o ciąży dowiedziała się ciotka, mój mąż się wygadał. Spytała gdzie jestem, a on, że u endokrynologa, bo miałam podwyższone tsh, a w ciąży przyjmują szybciej. I nawet nie zorientował, gdyby nie zobaczył zdziwionej twarzy cioci 😆 ehhh, ci mężczyźni...
To my w pracy jesteśmy 4 w ciąży jak Wam mówiłam i się śmiejemy że to zaraźliwe jak wirus. I jedna dziewczyna nie przyznaje się póki co. Tzn jak musi komuś powiedzieć bo chce ją do zdjęć albo Izo przy zabiegu to mówi i prosi żeby dalej nie mówić. No i jeden lekarz facet oczywiście robi sanację i jedna dziewczyna mówi że źle się czuje że może to ciążowy wirus. A ten no to może będziesz 5 a ta podlapala i dochodzenie kto jest 4... I nikt nic nie wygadał się a temu się wyrwało.

Do góry