reklama
Dziękuję termin porodu podam po wizycie u lekarzaWysłałam Ani listę osób z kalendarza z terminów porodów, czy któraś nie podała tej daty? Starałam się patrzeć i na wizyty, żeby dopisać z ręki brakujące dziewczyny i dodałam również neeeetka i Butterfly.
Oleczqa002
Fanka BB :)
Czułam, że tak będzieOho, na marcówkach koleżanka z wczoraj po nas pojechała
Oleczqa002
Ale z tego co widzę, tam też została trochę sprowadzona na ziemię, co tylko daje dowód na to, że to nie z nami jest coś nie tak ;D możemy spać spokojnie, uff
Bafinka
niestety ja też tak mam.. i to od początku ciąży.. wszystko mi śmierdzi a kosmetyki to już totalnie bleeeMi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
nindziaa
Moderator
Czułam, że tak będzie
Merry35
O raany, tyle stron było do przeczytania ale popieram dziewczyny grupę prywatną, przecież nikt nie musi się uzewnętrzniać już teraz. O pierdołach też piszemy
Wczoraj o ciąży dowiedziała się ciotka, mój mąż się wygadał. Spytała gdzie jestem, a on, że u endokrynologa, bo miałam podwyższone tsh, a w ciąży przyjmują szybciej. I nawet nie zorientował, gdyby nie zobaczył zdziwionej twarzy cioci ehhh, ci mężczyźni...
Wczoraj o ciąży dowiedziała się ciotka, mój mąż się wygadał. Spytała gdzie jestem, a on, że u endokrynologa, bo miałam podwyższone tsh, a w ciąży przyjmują szybciej. I nawet nie zorientował, gdyby nie zobaczył zdziwionej twarzy cioci ehhh, ci mężczyźni...
Paulusiek_12
Ale mi smaka narobiłaśA ja mam pierwsza ciążowa zachciankę i to taka średnią do spełnienia bo dawno w sklepach nie widziałam. Mąż mówił że poszuka. Marzy mi się lód w kubeczku koral taki co są 4 smaki cytrynowy, czekoladowy, truskawkowy i śmietankowy. Szczególnie te pierwsze dwa smaki.
Teraz sama będę ich szukać
O nie mogę myślę teraz o tych cytrynowych!
reklama
To my w pracy jesteśmy 4 w ciąży jak Wam mówiłam i się śmiejemy że to zaraźliwe jak wirus. I jedna dziewczyna nie przyznaje się póki co. Tzn jak musi komuś powiedzieć bo chce ją do zdjęć albo Izo przy zabiegu to mówi i prosi żeby dalej nie mówić. No i jeden lekarz facet oczywiście robi sanację i jedna dziewczyna mówi że źle się czuje że może to ciążowy wirus. A ten no to może będziesz 5 a ta podlapala i dochodzenie kto jest 4... I nikt nic nie wygadał się a temu się wyrwało.O raany, tyle stron było do przeczytania ale popieram dziewczyny grupę prywatną, przecież nikt nie musi się uzewnętrzniać już teraz. O pierdołach też piszemy