reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Podsumowując całą wczorajszą rozmowę napisze tylko, że jestem za grupą zamkniętą i to jak najszybciej 🙄
Oj tak, ja tez. Dzisiaj przeczytałam swoje wypowiedzi i w sumie też niepotrzebnie tak się odpalilam 🥴😅 Jeszcze bez ładu i składu. Ogólnie z góry przepraszam, jeśli ciężko się mnie czyta ale mój tata jest z Podlasia i pochlonelam regionalizmy, staram się to wytępić ale jest ciężko 🤣 Nadużywanie DLA to moja zmora 😁

reklama
Mi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. 🙈 Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje

My byliśmy wczoraj w zoologicznym. Na wejściu już wiedziałam że będzie źle. 🤣

Jak na zaledwie skończony 6 tydzień to była dosłownie tragedia 🙈

Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. 🙈 Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
Mam to samo! U mojej pani ginekolog w poczekalni, jest zawsze wpięty w gniazdko taki odświeżacz elektryczny.
Zawsze mi się bardzo podobał ten zapach a na ostatniej wizycie myślałam, że pawia puszczę 🤢 Na szczęście nie było opóźnienia 🙈

Ja wczoraj oszalałam na punkcie zapachu benzyny 🤣❤️
Za to codzienne karmienie kotów to mordęga. A jeszcze nakupiłam im rybne puchy 🤣 Daje węchowi popalić 😅

Dzień dobry 😊 ja w trakcie kłótni się nie udzielałam, wolę unikać głownoburz o nic. Popieram wątek prywatny.

@Paulusiek_12 przykro mi ze względu na reakcję mamy 😔

Co do ko dycji, mam dokładnie to samo, kiedyś sapałam leżac i mąż pytał co mi się dzieje🤣 chyba się wtedy też zmęczyłam 🤣🤣🤣

A dziś tyle sprzątania..... 😱

reklama
Dziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domu 🙈 ludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganie 🙈 a teraz szok
My wczoraj zrobilysmy spacer 6 km i wieczorem aż mnie biodra bolały XD

Dzień dobry ja dziś nie umiem się obudzić u nas padało i jest szaro i brzydko 😔

Do góry