reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Podsumowując całą wczorajszą rozmowę napisze tylko, że jestem za grupą zamkniętą i to jak najszybciej 🙄
Oj tak, ja tez. Dzisiaj przeczytałam swoje wypowiedzi i w sumie też niepotrzebnie tak się odpalilam 🥴😅 Jeszcze bez ładu i składu. Ogólnie z góry przepraszam, jeśli ciężko się mnie czyta ale mój tata jest z Podlasia i pochlonelam regionalizmy, staram się to wytępić ale jest ciężko 🤣 Nadużywanie DLA to moja zmora 😁

reklama
Mi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. 🙈 Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje

My byliśmy wczoraj w zoologicznym. Na wejściu już wiedziałam że będzie źle. 🤣

Jak na zaledwie skończony 6 tydzień to była dosłownie tragedia 🙈

Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka. 🙈 Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
Mam to samo! U mojej pani ginekolog w poczekalni, jest zawsze wpięty w gniazdko taki odświeżacz elektryczny.
Zawsze mi się bardzo podobał ten zapach a na ostatniej wizycie myślałam, że pawia puszczę 🤢 Na szczęście nie było opóźnienia 🙈

Ja wczoraj oszalałam na punkcie zapachu benzyny 🤣❤️
Za to codzienne karmienie kotów to mordęga. A jeszcze nakupiłam im rybne puchy 🤣 Daje węchowi popalić 😅

Dzień dobry 😊 ja w trakcie kłótni się nie udzielałam, wolę unikać głownoburz o nic. Popieram wątek prywatny.

@Paulusiek_12 przykro mi ze względu na reakcję mamy 😔

Co do ko dycji, mam dokładnie to samo, kiedyś sapałam leżac i mąż pytał co mi się dzieje🤣 chyba się wtedy też zmęczyłam 🤣🤣🤣

A dziś tyle sprzątania..... 😱

reklama
Dziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domu 🙈 ludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganie 🙈 a teraz szok
My wczoraj zrobilysmy spacer 6 km i wieczorem aż mnie biodra bolały XD

Dzień dobry ja dziś nie umiem się obudzić u nas padało i jest szaro i brzydko 😔

Do góry