meksykanka11
Fanka BB :)
Jak nic się nie dzieje to kolejna wizyty są co 4 tygodnie przeważnieMam pytanie... ile to będzie czasu od ostatniej wizyty? Bo mnie dopiero lekarz umówił za 4 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nic się nie dzieje to kolejna wizyty są co 4 tygodnie przeważnieMam pytanie... ile to będzie czasu od ostatniej wizyty? Bo mnie dopiero lekarz umówił za 4 tygodnie
Ja chodzę co 3 tygMam pytanie... ile to będzie czasu od ostatniej wizyty? Bo mnie dopiero lekarz umówił za 4 tygodnie
Ja mam w tej ciazy tak ze w ogole nie bola, nie sa pelne. Zupelnie nic, az sie zastanawialam czy wszystko z ta ciaza ok. No ale niedawno bylam na usg i wszystko w porzadku. Ja skonczylam karmic corke jakies 3 miesiace temu i nie wiem moze to ma jakis zwiazek, bo w pierwszej ciazy piersi od razu byly wieksze i bolace.ja z piersiami to mam tak naprzemiennie, raz bardzo bolą, raz prawie wcale. To podobno normalne.
W pierwszej ciąży w tym samym dniu miałam badanie USG i zaraz po nim pobrali mi krew do PappaTeraz widzę ze to co napisałam nie ma składu masakra . Robicie tego samego dnia prenatalne i pappa czy szybciej ?
U mnie było USG prenatalne i na kolejny dzień miałam iść na pappa ze skierowaniem, na którym doktorka wpisała parametry z usg. Cały opis z wynikami później szedł bezpośrednio do doktorki, a ja miałam tylko dostęp do ogólnego wynikuTeraz widzę ze to co napisałam nie ma składu masakra . Robicie tego samego dnia prenatalne i pappa czy szybciej ?
Czytałam, jeśli się zdecyduję, to na nifty pro przez test dna z uwagi na ubezpieczenie i tam chyba próbkę do Hongkongu wysyłają czy coś.Ja jestem
Poczytaj co tam w zakresie jest badania. Tez jestem po procedurach i po 35 l. Mysle ze warto.