reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
ja z piersiami to mam tak naprzemiennie, raz bardzo bolą, raz prawie wcale. To podobno normalne.
Ja mam w tej ciazy tak ze w ogole nie bola, nie sa pelne. Zupelnie nic, az sie zastanawialam czy wszystko z ta ciaza ok. No ale niedawno bylam na usg i wszystko w porzadku. Ja skonczylam karmic corke jakies 3 miesiace temu i nie wiem moze to ma jakis zwiazek, bo w pierwszej ciazy piersi od razu byly wieksze i bolace.

A jak robicie te prenatalne bo już tu coś było na ten temat i zaczęłam zastanawiać się czy na to badanie pappa szybciej iść. 🤔🤔 nic mi lekarz nie mówił tylko ze mam zrobić i tyle .

Teraz widzę ze to co napisałam nie ma składu 🫣 masakra . Robicie tego samego dnia prenatalne i pappa czy szybciej ?

Teraz widzę ze to co napisałam nie ma składu 🫣 masakra . Robicie tego samego dnia prenatalne i pappa czy szybciej ?
U mnie było USG prenatalne i na kolejny dzień miałam iść na pappa ze skierowaniem, na którym doktorka wpisała parametry z usg. Cały opis z wynikami później szedł bezpośrednio do doktorki, a ja miałam tylko dostęp do ogólnego wyniku 🙂

Ja jestem
Poczytaj co tam w zakresie jest badania. Tez jestem po procedurach i po 35 l. Mysle ze warto.
Czytałam, jeśli się zdecyduję, to na nifty pro przez test dna z uwagi na ubezpieczenie i tam chyba próbkę do Hongkongu wysyłają czy coś.
Rozmawiałam z koleżanką 2 lata starsza ode mnie, ona nifty nie robiła, bo USG i pappe miała okej i nawet lekarz stwierdził, że nie ma sensu . Mam nadzieję,że i u mnie tak będzie 🥹

Przez tą wczorajszą konwersacje miałam takie koszmary że szok 🙈 wstałam o 8 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej 😁 o 12 dopiero się zwlekałam z łóżka 😵‍💫
Podziwiam dziewczyny które mają małe dzieci i nie mogą pozwolić sobie na odpoczynek, jesteś mega silne 😘
Mnie dziś znowu zaczęły męczyć mdłości 🤢 a było już tak dobrze, węch mak tak wyczulony że w domu czuje pranie na dworze 🙈 ulubiony odświeżacz nie pachnie tak ładnie 🥴 perfumy stoją i czekają na lepsze dni🥰

Mam takie trochę nietypowe pytanie, ostatnio na wizycie lekarz zakazał używać płynu do higieny intymnej, tylko woda🥺
Używacie jakieś specjalne płyny i możecie polecić, bo jak żyć myjąc się samą wodą 🙈

reklama
Do góry