reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Czy któraś z Was bierze może luteinę pod językowo? Też Wam jest po niej tak niedobrze? 🤢 Nie mogę się tego ohydnego smaku niczym pozbyć przez kilka godzin 😶‍🌫️
ja brałam parę dni ale zmieniłam na duphaston, bo tej podjęzykowe zaczęłam wymiotować. Niestety. Coś okropnego

Mi lekarz zaproponowal luteinę podjęzykową lub duphaston, tylko że luteina w ciąży jest za darmo. Więc mówię niech bedzie luteina. Po pierwszej dawce zaczęłam żałować decyzji.. Teraz biorę duphaston i jest ok.

Zazdro teściowej 🥹 czy tylko mi się moja nie udała? 🫣
Ja mam super teściową 😀 zaprosiłam ja nawet teraz na pare dni żeby zrobić obchód po lumpach u mnie w miasteczku. Teść hmmm…. Powiedzmy, że nigdy nie był łatwym człowiekiem dla całej rodziny, dla mnie jest stosunkowo miły 😀
A moi są super rodzicami i super teściami, spędzamy razem dużo czasu. Nawet jak nie mamy z kim na weekend jechać to dzwonimy do nich, dwa sylwestry pod rząd razem spędzaliśmy 😀 ogolnie to mentalnie są młodsi od nas czasem 😅

Cześć 😊 Nieśmiało się z Wami przywitam. W końcu znalazłam forum, na którym coś się dzieje 🥰 Miło mi Was wszystkie poznać, mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce na dłużej 🙈
To moja czwarta ciąża, poprzednie trzy stracone na wczesnym etapie. Po czterech latach bezowocnych starań zaliczyliśmy jakby "wpadkę", bo w lipcu mieliśmy zaczynać stymulację do IVF.
Nerwy okropne, samopoczucie wybitnie słabe, ale marzę, żeby tym razem się udało.
Pierwsza wizyta była 15.06 - zarodek miał 2.8mm, wypadał na 5t+6d i wg pani doktor mrygało serduszko. Wydawało mi się, że to trochę wcześnie, ale faktycznie coś na ekranie pulsowało, więc muszę wierzyć na słowo.
Kolejna wizyta 27.06. Termin porodu wypadałby w okolicach 10.02 (przynajmniej wg różnych kalkulatorów internetowych).
Jeśli mogę to proszę o kciuki i oczywiście ja też trzymam kciuki za każdą z Was i za Wasze maluszki 🥰❤️

Cześć 😊 Nieśmiało się z Wami przywitam. W końcu znalazłam forum, na którym coś się dzieje 🥰 Miło mi Was wszystkie poznać, mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce na dłużej 🙈
To moja czwarta ciąża, poprzednie trzy stracone na wczesnym etapie. Po czterech latach bezowocnych starań zaliczyliśmy jakby "wpadkę", bo w lipcu mieliśmy zaczynać stymulację do IVF.
Nerwy okropne, samopoczucie wybitnie słabe, ale marzę, żeby tym razem się udało.
Pierwsza wizyta była 15.06 - zarodek miał 2.8mm, wypadał na 5t+6d i wg pani doktor mrygało serduszko. Wydawało mi się, że to trochę wcześnie, ale faktycznie coś na ekranie pulsowało, więc muszę wierzyć na słowo.
Kolejna wizyta 27.06. Termin porodu wypadałby w okolicach 10.02 (przynajmniej wg różnych kalkulatorów internetowych).
Jeśli mogę to proszę o kciuki i oczywiście ja też trzymam kciuki za każdą z Was i za Wasze maluszki 🥰❤️
Hej, super, że dołączyłaś! Rozgość się 😀

reklama
Do góry