reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny, jutro mam wizytę a już się stresuje 🥲 Jakoś do tej pory udawało mi się na spokojnie podchodzić ale nachodzą mnie czarne myśli. A co jak puste jajo? Albo pozamaciczna? Po 3 niepowodzeniach chyba nie umiem inaczej.

Jutro będzie 7+3 - myśle, że to już wóz albo przewóz bo serduszko już powinno być.
pamiętaj pozytywne myśli ❤️ dawaj znać po wizycie 🍀

reklama
Ojeej. Super! Gratulacje! 😍 a krwiak miejmy nadzieję, że szybko się wchłonie:)

Ja robiłam w pierwszej ciazy bo wyszedł mi taki sredni wynik z pappa i stwierdziliśmy, że zrobimy nifty. I nie ukrywam, ale bardzo mnie to wtedy uspokoiło psychicznie. W tej ciąży też zrobię a odpuszczę pappa który tylko niepotrzebnie straszy. Pappa to tylko statystyka.. a potrafi napsuć nerwów.

Dziewczyny, powiedzcie mi .. przedwczoraj beta 220 a dzisiaj 606. Przyrost 170%.
A to dopiero dzień spodziewanej miesiączki. Czy ten przyrost nie jest za wysoki? Trochę mnie zaskoczyło że jest taki duży..
Woooow niezły wynik. Ja jestem dzień po spodziewanej @ i mam 199,5 😅😅 Może bliźniaki? 😄

Kurde molek 🙈 chodzę już na rzęsach bo dalej nie mam wyniku bety z dzisiaj. 😶

Boję się.. że będzie albo mały przyrost.. albo w ogóle spadnie... 😕

Ja robiłam w pierwszej ciazy bo wyszedł mi taki sredni wynik z pappa i stwierdziliśmy, że zrobimy nifty. I nie ukrywam, ale bardzo mnie to wtedy uspokoiło psychicznie. W tej ciąży też zrobię a odpuszczę pappa który tylko niepotrzebnie straszy. Pappa to tylko statystyka.. a potrafi napsuć nerwów.

Dziewczyny, powiedzcie mi .. przedwczoraj beta 220 a dzisiaj 606. Przyrost 170%.
A to dopiero dzień spodziewanej miesiączki. Czy ten przyrost nie jest za wysoki? Trochę mnie zaskoczyło że jest taki duży..
Nie jest za wysoki, jest ok. Ja 2 dni przed spodziewaną miesiączką miałam 88,20, w dniu spodziewanej miesiączki 221 a cztery dni po spodziewanym okresie już było widać pecherzyk na usg, wiec beta musiała mieć ponad 1000 bo inaczej nie byłoby nic widać.

Ja miałam 485 dzień po spodziewanej :) a dwa dni później 1104 😀

Dziewczyny a po co się tą betę bada? Ja ani w pierwszej ciąży a i teraz tego nie badałam. Zrobiłam test siurkany wyszedł pozytywny i czekam na wizytę u lekarza. Co ta beta ma niby robić?

reklama
Dziewczyny a po co się tą betę bada? Ja ani w pierwszej ciąży a i teraz tego nie badałam. Zrobiłam test siurkany wyszedł pozytywny i czekam na wizytę u lekarza. Co ta beta ma niby robić?
Ja mam PCOS i obecnie jeden powiększony jajnik.
Przy PCOS jest się zazwyczaj od początku ciąży pod opieką ginekologa. Tak mi przynajmniej przez lekarza zostało to przedstawione.

Dostałam od gina skierowania na dodatkowe bety i wyznaczone terminy kiedy robić. 🤷🏻‍♀️

Do tego mogło być też.. z racji tego ile mam stresu w rodzinie obecnie. Ciężkie sprawy się dzieją. Ogólnie jakies złe fatum nad nami wisi chyba. 🙃

Nie mam pojęcia, tyle wypisał to tyle zrobię 😅

Do góry