reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲
Dodaj cytrynę i miętę będziesz mieć mohito😅 ja taka głównie pije 🙈

Gratuluję pięknych maluszków 😍😍😍 dajecie nadzieję 💗

reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲

Ja teraz pije z imbirem i cytryną. Łagodzi mdłości i jest smaczne :)

Dziewczyny ! Mamy serduszko ❤️ 1,25 cm szczęścia 🥳 . Na usg 7+ 3, według aplikacji 7+4. Czyli 8 tc ❤️Kolejny termin 10.07 kontrola leków i prawdopodobnie schodzenie z sterydów. Prenatalne 24.07 ☺️

Niestety krwiak jest. Zakaz dźwigania, podnoszenia , zero sexu i dużo oszczędzać się

Ale cudooo! Bardzo się cieszę 😊
Współczuję krwiaka, wiadomo że kropus najważniejszy ale zero seksu kiedy zielone światło 🙈

Mialam was pytac właśnie jak Wasze libido. U mnie do wczoraj było tragiczne, ale coś się zmienia, liczę tylko na lepsze 🤣

mięta i plaster cytryny lub pomarańczy 🤤

Współczuję krwiaka, wiadomo że kropus najważniejszy ale zero seksu kiedy zielone światło 🙈

Mialam was pytac właśnie jak Wasze libido. U mnie do wczoraj było tragiczne, ale coś się zmienia, liczę tylko na lepsze 🤣
Wlasnie najgorsze ze libido ma sie dobrze, a tu nie dosc ze krwiak to jeszcze ciaza mnoga, takze ja nie wiem czy sie doczekam sie zielonego światła:-)

Też niezbyt wchodzi mi czysta woda więc robię sobię z cytryną i miętą, do tego słomka i jakoś tak i smakuje i dzięki słomce lepiej wchodzi 🤷🏼‍♀️🙈 Poza domem to już gorzej, mam narazie zwykłą butelkę Dafi ale mam zamiar kupić jakiś fajny bidon też ze słomką i wrzucać cytrynę i miętę. Może to się wydawać głupie ale dzięki takim bajerom jakoś serio częściej sięgam po tą wodę 😄

Załączniki

• IMG_1708.jpeg
    IMG_1708.jpeg
    67,1 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_1828.jpeg
    IMG_1828.jpeg
    78,8 KB · Wyświetleń: 52
Masakra jak mi się spać chcę, po prostu nie mam siły na nic, a córka nie da nawet oka zmróżyć bo szturcha albo pić, albo siku albo milion innych rzeczy, A tu jeszcze obiad trzeba zrobić 😞

Dziewczyny, czy któraś z Was robiła test NIFTY? Tak się zastanawiam czy nie zrobić 🤔🤔 Tylko nie wiem czy na pewno mnie to uspokoi

reklama

Libido ma się dobrze, ale narazie żyjemy w celibacie 😁tym bardziej że jestem na luteinie i mam jakieś dyskomfort.

Do góry