reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲
Dodaj cytrynę i miętę będziesz mieć mohito😅 ja taka głównie pije 🙈

Gratuluję pięknych maluszków 😍😍😍 dajecie nadzieję 💗

reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲

Ja teraz pije z imbirem i cytryną. Łagodzi mdłości i jest smaczne :)

Dziewczyny ! Mamy serduszko ❤️ 1,25 cm szczęścia 🥳 . Na usg 7+ 3, według aplikacji 7+4. Czyli 8 tc ❤️Kolejny termin 10.07 kontrola leków i prawdopodobnie schodzenie z sterydów. Prenatalne 24.07 ☺️

Niestety krwiak jest. Zakaz dźwigania, podnoszenia , zero sexu i dużo oszczędzać się

Ale cudooo! Bardzo się cieszę 😊
Współczuję krwiaka, wiadomo że kropus najważniejszy ale zero seksu kiedy zielone światło 🙈

Mialam was pytac właśnie jak Wasze libido. U mnie do wczoraj było tragiczne, ale coś się zmienia, liczę tylko na lepsze 🤣

mięta i plaster cytryny lub pomarańczy 🤤

Współczuję krwiaka, wiadomo że kropus najważniejszy ale zero seksu kiedy zielone światło 🙈

Mialam was pytac właśnie jak Wasze libido. U mnie do wczoraj było tragiczne, ale coś się zmienia, liczę tylko na lepsze 🤣
Wlasnie najgorsze ze libido ma sie dobrze, a tu nie dosc ze krwiak to jeszcze ciaza mnoga, takze ja nie wiem czy sie doczekam sie zielonego światła:-)

Też niezbyt wchodzi mi czysta woda więc robię sobię z cytryną i miętą, do tego słomka i jakoś tak i smakuje i dzięki słomce lepiej wchodzi 🤷🏼‍♀️🙈 Poza domem to już gorzej, mam narazie zwykłą butelkę Dafi ale mam zamiar kupić jakiś fajny bidon też ze słomką i wrzucać cytrynę i miętę. Może to się wydawać głupie ale dzięki takim bajerom jakoś serio częściej sięgam po tą wodę 😄

Załączniki

• IMG_1708.jpeg
    IMG_1708.jpeg
    67,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_1828.jpeg
    IMG_1828.jpeg
    78,8 KB · Wyświetleń: 46
Masakra jak mi się spać chcę, po prostu nie mam siły na nic, a córka nie da nawet oka zmróżyć bo szturcha albo pić, albo siku albo milion innych rzeczy, A tu jeszcze obiad trzeba zrobić 😞

Dziewczyny, czy któraś z Was robiła test NIFTY? Tak się zastanawiam czy nie zrobić 🤔🤔 Tylko nie wiem czy na pewno mnie to uspokoi

reklama

Libido ma się dobrze, ale narazie żyjemy w celibacie 😁tym bardziej że jestem na luteinie i mam jakieś dyskomfort.

Do góry