Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze spoko pomysł. Mi sie w poprzedniej ciazy nie udalo załapać bo jakos sie malo udzielałam i jakas laska stwierdziła ze takich nie biora do grupy zamknietej :-) no a ja sie nie wypowiadalam bo bylam w pierwszej ciazy i nic mądrego do powiedzenia nie mialam :-)Laski co myslicie aby za jakis czas (moze bliżej 12 tygodnia) zrobić grupę prywatną?(tak aby nas nikt nie podglądal mo można bylo swobodnie pisac)
Jestem za, jednak tak jak mówisz za kilka tygodni. Jeszcze sporo może dołączyć nowych dziewczyn chętnie się udzielającychLaski co myslicie aby za jakis czas (moze bliżej 12 tygodnia) zrobić grupę prywatną?(tak aby nas nikt nie podglądal mo można bylo swobodnie pisac)
O Tyy, ja jestem w pierwszejMysle ze spoko pomysł. Mi sie w poprzedniej ciazy nie udalo załapać bo jakos sie malo udzielałam i jakas laska stwierdziła ze takich nie biora do grupy zamknietej :-) no a ja sie nie wypowiadalam bo bylam w pierwszej ciazy i nic mądrego do powiedzenia nie mialam :-)
Jestem za, jednak tak jak mówisz za kilka tygodni. Jeszcze sporo może dołączyć nowych dziewczyn chętnie się udzielających
Doczytałam że są dwa zarodki ! O raju gratuluję!Mysle ze spoko pomysł. Mi sie w poprzedniej ciazy nie udalo załapać bo jakos sie malo udzielałam i jakas laska stwierdziła ze takich nie biora do grupy zamknietej :-) no a ja sie nie wypowiadalam bo bylam w pierwszej ciazy i nic mądrego do powiedzenia nie mialam :-)
Tak na grupie prywatnej jest bardziej intymnie i łatwiej się poznać jednakLaski co myslicie aby za jakis czas (moze bliżej 12 tygodnia) zrobić grupę prywatną?(tak aby nas nikt nie podglądal mo można bylo swobodnie pisac)
Tak na grupie prywatnej jest bardziej intymnie i łatwiej się poznać jednak