Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okolice TrójmiastaA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
warmińsko-mazurskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Jak chcesz kogoś oznaczać to przed nickiem robisz@ a jak chcesz cytować kilka postów a jesteś w apce to musisz wejść w 3 kropki przy poście i tam masz otwór przez przeglądarkę.. przekieruje cię i wtedy masz opcje cytat zaznaczasz posty na którą chcesz odp a na końcu schodzisz na dół do "odpowiedz" i klikasz "cytuj" mam nadzieję że zrozumiesz moja chaotyczna wypowiedźNo ja właśnie tez nie nawet oznaczać nie umiem aby kogos nick tu był podświetlony hahhas moze jest jakaś babeczka co to ogarnia i wrazie co by to stworzyla ?
DolnośląskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
ŁódźA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Ojej serio ludzie dowalaja takie teksty ?Dolnośląskie
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisać ogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić.
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziła bo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.
Okolice ŁodziA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska