reklama
agu77
Moderator
Okolice TrójmiastaA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
nindziaa
Moderator
warmińsko-mazurskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Lauritaa
Moderator
A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Wielkopolska
Bafinka
Fanka BB :)
Jak chcesz kogoś oznaczać to przed nickiem robisz@ a jak chcesz cytować kilka postów a jesteś w apce to musisz wejść w 3 kropki przy poście i tam masz otwór przez przeglądarkę.. przekieruje cię i wtedy masz opcje cytat zaznaczasz posty na którą chcesz odp a na końcu schodzisz na dół do "odpowiedz" i klikasz "cytuj" mam nadzieję że zrozumiesz moja chaotyczna wypowiedźNo ja właśnie tez nie nawet oznaczać nie umiem aby kogos nick tu był podświetlony hahhas moze jest jakaś babeczka co to ogarnia i wrazie co by to stworzyla ?
Ja jestem z Płocka chyba nie ma nikogo z okolicy?
meksykanka11
DolnośląskieA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisać ogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić.
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziła bo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.
Oleczqa002
ŁódźA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Emilcia88
Ojej serio ludzie dowalaja takie teksty ?Dolnośląskie
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisać ogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić.
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziła bo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.
Okolice ŁodziA skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
reklama
Oleczqa002
A mi się dziś załączyła wielka zachciewajka na mc Donalda i wysłałam małża w pierwszej ciąży tez na początku średnio co tydz musiałam zjeść mc wrapa na szczęście nie trwało to długo wiec waga jakoś mocno nie poszła w górę ;p może jednak to znów znak, że będzie druga córa?