reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Laski co myslicie aby za jakis czas (moze bliżej 12 tygodnia) zrobić grupę prywatną?(tak aby nas nikt nie podglądal mo można bylo swobodnie pisac) 🙂
Mysle ze spoko pomysł. Mi sie w poprzedniej ciazy nie udalo załapać bo jakos sie malo udzielałam i jakas laska stwierdziła ze takich nie biora do grupy zamknietej :-) no a ja sie nie wypowiadalam bo bylam w pierwszej ciazy i nic mądrego do powiedzenia nie mialam :-)

Mysle ze spoko pomysł. Mi sie w poprzedniej ciazy nie udalo załapać bo jakos sie malo udzielałam i jakas laska stwierdziła ze takich nie biora do grupy zamknietej :-) no a ja sie nie wypowiadalam bo bylam w pierwszej ciazy i nic mądrego do powiedzenia nie mialam :-)
Doczytałam że są dwa zarodki ! O raju gratuluję!

A to jak ktoś zakłada grupę prywatną to wtedy dodaje osoby do niej tak?
Ja to ciemna jestem w tym, nawet nie wiem jak to się robi 🤣

reklama
Do góry