reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny byl temat tutaj co mozna na gardlo i przeziebienie wrazie co w ciąży. Nie dokopie się juz do tego. Powiecie co stosowałyście (cos gardlo mnie zaczyna) mam *spam* jakis w domu, a jakis spray cos ? Lub cokolwiek innego
ja w pierwszej ciazy i obecnej brałam pre.na.len na gardło i psikadlo Argentin ze srebrem :) i dużo herbaty z miodem i cytryna ;p

No faktycznie średnio to wygląda :/ Niby wzrost w normie, ale u mnie też niby był w "normie", tylko to było raz 200%, raz 100%, raz 150% i tak w kółko. Dobrze, że jesteś już pod kontrolą lekarza bo mnie nikt nie chciał słuchać i diagnozować i dopiero prawie w 8 tygodniu po masakrycznych krwotokach lekarka na SORze się przyłożyła i znalazła gdzie się franca schowała
tymi przyrostami się nie martwię bo są dobre i nie chce szukać wiesz czegoś co jeszcze nie jest potwierdzone nie potrzebne mi stresy a byłam na kontroli i nie ma krwi w szyjce a myśle że poszłam za szybko na wizytę bo tydzień nie minął a mam późne owulację :😊 a jestem po poronieniu w maju :(
No ja miałam pierwszy prawie 300% więc tutaj się nie nakręcam beta rośnie jest dobrze 🍀 a po 1000 bety nie powinno się badać bo zwalnia 😊

Dziewczyny byl temat tutaj co mozna na gardlo i przeziebienie wrazie co w ciąży. Nie dokopie się juz do tego. Powiecie co stosowałyście (cos gardlo mnie zaczyna) mam *spam* jakis w domu, a jakis spray cos ? Lub cokolwiek innego
Na gardło polecam Tantum Verde ale w sprayu koniecznie :) Zawsze przynosił mi ulgę i podobno można w ciąży.

Edit
Beta
07.06- 23 prog 14
09.06-96
12.06- 485 prog 25
14.06 - 1104
16.06- 2291
Wizyta 15.06 brak pęcherzyka w macicy , wizyta 4 dni po terminie @ , możliwe że za szybko.
Plamienia jasnoróżowe -brazowe w terminie @ i raz wróciły po 2 dniach i juz nie było ale chyba za dużo dźwignia z porządkami . Biorę dupka 3x1.
skoro pęcherzyk w macicy to i tak ciąża będzie się rozwijać, ja przy cp ciągle krwawiłam i czułam silny ból przy ruchu

skoro pęcherzyk w macicy to i tak ciąża będzie się rozwijać, ja przy cp ciągle krwawiłam i czułam silny ból przy ruchu
tylko u mnie nie ma jeszcze na USG pęcherzyka w macicy . A ja mam taki miesiączkowy do wytrzymania taki normalny przy ciąży miałam taki z Kają podobny ale ciężko określić czy indentyczny bo nie pamiętam 🙈

reklama
Do góry