reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja ostatnio miewam bardzo realistyczne sny 😅 Niektóre mega głupie, czasem straszne 😅 I czytałam, że tak może być w ciąży

reklama
Najlepsze, że trafiałam na takich lekarzy w Luxmedzie, czyli opiece prywatnej ;) Teraz już się nigdzie nie będę tułać, tylko pójdę do lekarza na NFZ który mi prowadził ciążę z córką. Byłam też u niego teraz przy tej poronionej i jako jedyny od samego początku się mną zaopiekował. Ale zachciało mi się iść do "lepszego" w Luxmedzie, żeby mieć częściej USG, zmienił mi leki i wtedy prawdopodobnie serduszko przestało bić
Wiesz co niestety ze swojego doświadczenia i moich znajomych wiem, że Luxmed ma niestety słabych lekarzy. Na pewno nie wszystkich ale naprawdę tyle historii jest stamtąd negatywnych. Mi źle zrobili usg piersi i gdyby nie to, że poszłam jeszcze do innego lekarza to nie miałabym operacji której potrzebowałam. O wiele lepszy jest medicover lub enelmed według mnie.

Ale super, że coś już widać ;) A który masz tydzień?
No właśnie nie wiadomo bo wg OM to powinien być już 7 tc ale jeśli faktycznie owulacja się przesunęła i jest 2 tyg młodsza to faktycznie byłby to teraz 5 tc to by się zgadzało 🙈 ale wszystko się okaże 4.7… teraz mam dylemat bo chcialam dziś z małżem ogłosić rodzicom z okazji 5 rocznicy ślubu a teraz nie wiem czy póki co jest się czym chwalić 🙃

Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę

Ja mam takie bóle i w poprzednich ciążach też miałam. To normalne, no chyba, że są bardzo mocne to wtedy lepiej to skonsultować.

Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę

Mialam tak, kiedy teoretycznie powinna wystąpić miesiączka. Teraz juz nie mam, ale za to jedzeniu boli mnie brzuch

reklama
Ja tak miałam i byłam przerażona bo tak trochę jakby ciągnęło mnie w dół ale lekarz powiedział ze to normalne i nawet dobrze ze tak mam ,,coś się dzieje,, dostałam nospe na to

Do góry