reklama
Pyrolka
Fanka BB :)
Wiesz co niestety ze swojego doświadczenia i moich znajomych wiem, że Luxmed ma niestety słabych lekarzy. Na pewno nie wszystkich ale naprawdę tyle historii jest stamtąd negatywnych. Mi źle zrobili usg piersi i gdyby nie to, że poszłam jeszcze do innego lekarza to nie miałabym operacji której potrzebowałam. O wiele lepszy jest medicover lub enelmed według mnie.Najlepsze, że trafiałam na takich lekarzy w Luxmedzie, czyli opiece prywatnej Teraz już się nigdzie nie będę tułać, tylko pójdę do lekarza na NFZ który mi prowadził ciążę z córką. Byłam też u niego teraz przy tej poronionej i jako jedyny od samego początku się mną zaopiekował. Ale zachciało mi się iść do "lepszego" w Luxmedzie, żeby mieć częściej USG, zmienił mi leki i wtedy prawdopodobnie serduszko przestało bić
Oleczqa002
No właśnie nie wiadomo bo wg OM to powinien być już 7 tc ale jeśli faktycznie owulacja się przesunęła i jest 2 tyg młodsza to faktycznie byłby to teraz 5 tc to by się zgadzało ale wszystko się okaże 4.7… teraz mam dylemat bo chcialam dziś z małżem ogłosić rodzicom z okazji 5 rocznicy ślubu a teraz nie wiem czy póki co jest się czym chwalićAle super, że coś już widać A który masz tydzień?
Bardo
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę
Ja mam takie bóle i w poprzednich ciążach też miałam. To normalne, no chyba, że są bardzo mocne to wtedy lepiej to skonsultować.
Butterfly.
Beta 2291 , 107% przyrostu chyba okej?
Lauritaa
Moderator
Bo do 9 to jest chyba taki max. kiedy serduszko się musi pojawić. Jak do 9 nie będzie to nici z dalszego rozwoju, tak mi się udaj przynajmniej. Ale u mnie w każdej ciąży w 6tyg już było
Tez tak mi sie wydaje!
Lauritaa
Moderator
Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę
Mialam tak, kiedy teoretycznie powinna wystąpić miesiączka. Teraz juz nie mam, ale za to jedzeniu boli mnie brzuch
reklama
Daczia
Ja tak miałam i byłam przerażona bo tak trochę jakby ciągnęło mnie w dół ale lekarz powiedział ze to normalne i nawet dobrze ze tak mam ,,coś się dzieje,, dostałam nospe na toDziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę