Daczia
Fanka BB :)
Jest dobrzeBeta 2291 , 107% przyrostu chyba okej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest dobrzeBeta 2291 , 107% przyrostu chyba okej?
chyba beta zwalnia po 1000 ?Jest dobrze
Dziewczyny byłam na wizycie. Podobno bardzo wczesna ciąża, jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, ale pola płodowego póki co brak kolejna wizyta z usg 04.07. Zwariuje przez te ponad 2 tyg możliwe, że coś się przesunelo bo prawda jest taka, że ostatni okres przesunął mi się o 2 tyg i owulacja musiała być później. Ale jednak z tylu głowy to czekanie mocno stresuje
Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę
U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parkaDziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy i bólu piersi
Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początkuchyba beta zwalnia po 1000 ?
Ja ostatnio miewam bardzo realistyczne sny Niektóre mega głupie, czasem straszne I czytałam, że tak może być w ciąży
U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka
Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początku
Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą
Ja tak miałam i byłam przerażona bo tak trochę jakby ciągnęło mnie w dół ale lekarz powiedział ze to normalne i nawet dobrze ze tak mam ,,coś się dzieje,, dostałam nospe na to
W poprzedniej ciąży pochwaliłam się wszystkich już po pozytywnym teście i później ból był ogromny, bo musiałam każdemu tłumaczyć co się stało... Ale szczerze mówiąc teraz też nie będę czekać. Nie można z góry zakładać, że coś będzie nie tak Akurat w lipcu wyjeżdżamy na urlop do mojej mamy więc wszystkim powiem. Myślę że też nie masz co czekać Tylko trzeba zaznaczyć że jest bardzo wcześnie i tyle
Wszystkiego Najlepszego dla Córeczki!!U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka
Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początku
Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą