reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny byłam na wizycie. Podobno bardzo wczesna ciąża, jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, ale pola płodowego póki co brak 🤷🏻‍♀️ kolejna wizyta z usg 04.07. Zwariuje przez te ponad 2 tyg 😋 możliwe, że coś się przesunelo bo prawda jest taka, że ostatni okres przesunął mi się o 2 tyg i owulacja musiała być później. Ale jednak z tylu głowy to czekanie mocno stresuje 🙈

Czekanie jest zawsze najgorsze 🙈 ale będzie dobrze :*
Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę

Też tak mam i też mnie to stresuje. Ale tłumacze sobie ze jest to normalne.

Dziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy 🤔 i bólu piersi
U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze 🙂 w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka 🤭 nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka 🥰
chyba beta zwalnia po 1000 😘 ?
Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początku 😊

Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą 😅

U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze 🙂 w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka 🤭 nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka 🥰

Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą 😅

Wszystkiego najlepszego dla córeczki 😍 i zdrówka dla mamusi

W poprzedniej ciąży pochwaliłam się wszystkich już po pozytywnym teście i później ból był ogromny, bo musiałam każdemu tłumaczyć co się stało... Ale szczerze mówiąc teraz też nie będę czekać. Nie można z góry zakładać, że coś będzie nie tak :) Akurat w lipcu wyjeżdżamy na urlop do mojej mamy więc wszystkim powiem. Myślę że też nie masz co czekać ;) Tylko trzeba zaznaczyć że jest bardzo wcześnie i tyle ;)

Też tak miałam, pochwaliliśmy się na poprawinach naszego ślubu (sama rodzina była) a wyszło jak wyszło. Nie byłam w stanie o tymi rozmawiać. Poprosiłam siostrę żeby rodzinie przekazała wieści.

Tak, jak któraś już z Was pisała, teraz wiedzą tylko te osoby, którym jak by nie wyszło też bym powiedziała.

reklama

Wszystkiego Najlepszego dla Córeczki!! 🎂🧸🎀🎉

Do góry