reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny byłam na wizycie. Podobno bardzo wczesna ciąża, jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, ale pola płodowego póki co brak 🤷🏻‍♀️ kolejna wizyta z usg 04.07. Zwariuje przez te ponad 2 tyg 😋 możliwe, że coś się przesunelo bo prawda jest taka, że ostatni okres przesunął mi się o 2 tyg i owulacja musiała być później. Ale jednak z tylu głowy to czekanie mocno stresuje 🙈

Czekanie jest zawsze najgorsze 🙈 ale będzie dobrze :*
Dziewczyny, czy któraś z Was miała/ma bóle brzucha takie jak na okres? Kurczę w żadnej ciąży nie miałam, a teraz już 4 dzień i strasznie się boję że to dlatego, że okres jednak przyjdzie... Powinien być w niedzielę

Też tak mam i też mnie to stresuje. Ale tłumacze sobie ze jest to normalne.

Dziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy 🤔 i bólu piersi
U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze 🙂 w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka 🤭 nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka 🥰
chyba beta zwalnia po 1000 😘 ?
Tak, zwalnia i przyrosty nie są takie szałowe jak na początku 😊

Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą 😅

U mnie ból piersi i straszne zmęczenie, ale ogólnie dobrze 🙂 w ciąży z córeczką miałam okropne mdłości i wymioty, a tu miła niespodzianka 🤭 nie nastawiam się na płeć, ale może będzie chłopczyk i wymarzona przez męża parka 🥰

Nadrobiłam Was! Wczoraj byliśmy na ogromnych zakupach, dzisiaj córeczka ma roczek, a jutro grill urodzinowy więc ręce pełne roboty będą 😅

Wszystkiego najlepszego dla córeczki 😍 i zdrówka dla mamusi

W poprzedniej ciąży pochwaliłam się wszystkich już po pozytywnym teście i później ból był ogromny, bo musiałam każdemu tłumaczyć co się stało... Ale szczerze mówiąc teraz też nie będę czekać. Nie można z góry zakładać, że coś będzie nie tak :) Akurat w lipcu wyjeżdżamy na urlop do mojej mamy więc wszystkim powiem. Myślę że też nie masz co czekać ;) Tylko trzeba zaznaczyć że jest bardzo wcześnie i tyle ;)

Też tak miałam, pochwaliliśmy się na poprawinach naszego ślubu (sama rodzina była) a wyszło jak wyszło. Nie byłam w stanie o tymi rozmawiać. Poprosiłam siostrę żeby rodzinie przekazała wieści.

Tak, jak któraś już z Was pisała, teraz wiedzą tylko te osoby, którym jak by nie wyszło też bym powiedziała.

reklama

Wszystkiego Najlepszego dla Córeczki!! 🎂🧸🎀🎉

Do góry