reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Nadrobiłam 😁
Udało mi się iść na wizytę w środę do medicover. Tam z pomiarów wychodziło 6+1 i myślę, że tak właśnie jest bo pokrywałoby się to z paskami owulacyjnymi. Owulacja po ciąży biochemicznej delikatnie się przesunęła
Więc już w środę było serduszko ❤️i dzidzia 4mm (dla przypomnienia w poniedziałek, 2 dni wcześniej jeszcze nic nie było widać)

reklama
To czekamy na dobre wieści 🥰

Ja mam dzieci w podobnym wieku syn 12 córka 6 i 3😅 teraz mąż liczy na syna a ja chyba hm wolała kolejna dziewczynkę 😅
A wy macie preferencję?
Ja mam już jedną córcię i osobiście chciałabym drugą dziewczynkę 🙈 małż kiedyś chciał syna ale teraz też się skłania przy drugiej dziewczynce bo „jest taka fajna” 😂 ale co by nie było to będziemy happy 😊

Poradzicie sobie <3 Ja robiłam testy owulacyjne, pozytyw miałam 3.06, działaliśmy dzień wcześniej, w ten dzień i dzień później, więc najwidoczniej wtedy musiało się udać. Testy robiłam już od 8dpo, ale miałam jakieś tanie kupione na allegro i wychodziły jakieś dziwne, niby negatywne ale nie do końca... Dlatego wczoraj kupiłam facelle bo nigdy mnie nie zawiódł. No i już po minucie wyszedł bladzioszek
To u mnie pewnie 2-3 czerwca jakos
Mam nadzieje…ze damy rade
ja robilam tez jakies zwykle.. i tez bladzioszki za chwile były.

Robisz bete czy od razu wizyta u lekarza?

Ja mam dzisiaj wizytę i jest obecnie 4+5 lub 2 dalej. Zobaczymy co tam będzie widać. Trochę się stresuje.

Powodzenia:)
To czekamy na dobre wieści 🥰

Ja mam dzieci w podobnym wieku syn 12 córka 6 i 3😅 teraz mąż liczy na syna a ja chyba hm wolała kolejna dziewczynkę 😅
A wy macie preferencję?

Ja mam syna i córkę i po cichu liczę na drugą córe, ale moje dobre samopoczucie póki co i promienna cera przypomina mi bardziej ciążę z synem więc czuje ze będzie chłop 😁
No starszak przy małej bardzo mi pomagał, zresztą stara się pomóc do tej pory :) Czyta jej, bawi się z nią, nawet próbuje ją czasami usypiać 😂 Bardzo chce mieć kolejne rodzeństwo, więc myślę że będzie pomagał i tym razem. Kwestia tylko kiedy mu mam powiedzieć... Dwie poprzednie straty bardzo przeżył, wiedział o ciążach od samego początku. Teraz nie chciałabym mu za szybko mówić, ale myślę że sam sięszybko zorientuje.

Myślę że moja 8 letnia córa również będzie mega szczęśliwa i wiem że będzie niańczyć, synek ma 5 lat i jest mega o.mnie zazdrosny więc tu może być gorzej, ale zobaczymy;)

Poradzicie sobie <3 Ja robiłam testy owulacyjne, pozytyw miałam 3.06, działaliśmy dzień wcześniej, w ten dzień i dzień później, więc najwidoczniej wtedy musiało się udać. Testy robiłam już od 8dpo, ale miałam jakieś tanie kupione na allegro i wychodziły jakieś dziwne, niby negatywne ale nie do końca... Dlatego wczoraj kupiłam facelle bo nigdy mnie nie zawiódł. No i już po minucie wyszedł bladzioszek
Ja też robiłam testy owulacyjne, bardzo pomocne są.

reklama
Do góry