Oleczqa002
Fanka BB :)
To pewnie stad zreszta czytam, że masz córcię 2 lata, z którego misiąca? Bo ja mam z kwietnia 2021Jasne, na staraczkach też się udzielałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie stad zreszta czytam, że masz córcię 2 lata, z którego misiąca? Bo ja mam z kwietnia 2021Jasne, na staraczkach też się udzielałam
No to piona!Ja też kwiecień, więc pewnie z tamtego tematu mnie kojarzysz!
witamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłość a mi się wydawało że to tylko ja jestem pechowa... Teraz już musi być dobrze! Luty będzie naszCześć Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.
Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało!
O dziwo czuję się dobrze. W tym tygodniu objawy trochę złagodniały. W ciągu dnia czasami mnie zaboli w podbrzuszu, piersi również bolą mniej, oczywiście zdarzają się wzdęcia i w tym tygodniu pojawił się problem z wypróżnianiemDziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy i bólu piersi
ja z siostra miałyśmy razem bo ona z 20 maja a ja 27Najlepsze, że mam syna z 22 lutego 2012. Więc lepiej niech ta dzidzia się tego samego dnia nie urodzi bo wspólne urodziny to nic fajnego
No właśnie ja czytam forum i jestem przerażona, ile kobiet jest po takich różnych przykrych przejściach To moja pierwsza ciąża, nie mam za sobą „zaplecza” i czytając to wszystko strasznie się boję Już tak bardzo się nie mogę doczekać tej wizyty a to dopiero za 2 tyg.witamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłość a mi się wydawało że to tylko ja jestem pechowa... Teraz już musi być dobrze! Luty będzie nasz