reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja jestem tak wykończona, tak niedospana, wiecznie senna i zmęczona, że już mi się to w głowie nie mieści 😮‍💨 Mam toootalnie dość. Jako tako funkcjonuję, a o 17 robię się dętka totalna, do tego dochodzą mdłości. Ukrop mnie wykańcza. Dramacik jakiś. Dzisiaj mam pierwszą wizytę i totalnie się stresuję, aż mnie rozwolnienie od tego złapało 😬
Ja podobnie. Ciągle niewyspana, mdłości rano tragedia, potem w ciągu dnia raz lepiej raz gorzej. Ból głowy wczoraj, też użyłam tego plastra hydrożelowego Ice i w sumie chyba trochę pomogło. Mnie o 21 już odcina, a jeśli się nie położę spać od razu to potem nie mogę zasnąć 😂
Upał tragedia, wychodzę z domu tylko po 20. Też dzisiaj mam wizytę, i oprócz tego typowego stresu to jeszcze się stresuje tym upałem czy nie zemdleje 🙈

Podobno w drugim trymestrze będzie lepiej? ;)

reklama
Ooo a myślałam że u mnie będzie duza roznica... 8 i 13....lat.

Ostatnio nie mam na nic siły. Leżę całymi dniami.... wszystko mnie męczy a tu pakowanie ... w pon lecimy... na wakacje... jestem tak zestresowana... kompletnie nie cieszą mnie te wakacje bo po prostu się martwię... do tego w pl takie upały a co dopiero w Turcji... apetyt jako tako. Na szczęście nie rzygam ale śmierdzi mi wszystko....Nawet powietrze . Masakra....jutro już zacznę sobie brać duphaston przed tym lotem ...ciekawe czy będę się po nim fobrze czuła... ? Miałyście jakies skutki uboczne przyjmowania duphastonu?

Jutro napisze a propo założenia wątku prywatnego. Mogłam pominąć coś jeśli tak to przepraszam. Ostatni raz dzisiaj proszę o skomentowanie a nie polubienie kto chce być w wątku prywatnym. Osoby które nie dały znać : @Charlotte9 @Milka11318 @jessi.g93 @Karikari @es88 .A nowe dziewczyny które dołączyły też proszę o komentarz czy chcecie być w wątku prywatnym bo was sobie nie zapisałam. Miłego dnia wszystkim 🥰🥰😀😀
I ja chętnie dołączę. :)

Ja z poprzedniej ciąży najlepiej wspominam drugi trymestr, pierwszy przespałam a drugi jak ręką odjął, wróciła energia, nie byłam jeszcze ociężała, podobało mi się :D Tłumaczę sobie, że już bliżej niż dalej, jeszcze troszeczkę... :D

Jutro napisze a propo założenia wątku prywatnego. Mogłam pominąć coś jeśli tak to przepraszam. Ostatni raz dzisiaj proszę o skomentowanie a nie polubienie kto chce być w wątku prywatnym. Osoby które nie dały znać : @Charlotte9 @Milka11318 @jessi.g93 @Karikari @es88 .A nowe dziewczyny które dołączyły też proszę o komentarz czy chcecie być w wątku prywatnym bo was sobie nie zapisałam. Miłego dnia wszystkim 🥰🥰😀😀
Ja chętnie dołączę do wątku prywatnego 😊

tak tak zapisuj 😍

Całe 6,9 cm malucha, ciąża wygląda na młodszą o kilka dni, więc lekarz z TP chce się wstrzymać do USG pierwszego trymestru. Tak poza tym serduszko bije i wszystko jest na ten moment dobrze 🙂

Załączniki

• 6127fff3-2766-46fd-8ccd-c92ed9425879.jpeg
    6127fff3-2766-46fd-8ccd-c92ed9425879.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 65
Tak, tak poproszę o zapisanie ☺️.
Ehhh mnie też od dwóch dni męczą bóle głowy zimny kompres i drzemka pomaga.
Ciągle mam problemy z tym jedzeniem. Coś bym zjadła, bo już głód mnie męczy, ale nic mi nie smakuje. Obecnie tylko kanapki z twarożkiem jestem w stanie przełknąć.

Tak, tak poproszę o zapisanie ☺️.
Ehhh mnie też od dwóch dni męczą bóle głowy zimny kompres i drzemka pomaga.
Ciągle mam problemy z tym jedzeniem. Coś bym zjadła, bo już głód mnie męczy, ale nic mi nie smakuje. Obecnie tylko kanapki z twarożkiem jestem w stanie przełknąć.
To ja z jedzeniem mam to samo i też u mnie kanapki z twarożkiem górują ostatnie dni 🤣🤣

reklama
Do góry