reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja się zastanwialm w poprzedniej ciazy lekarz kazał mi zrobic na pocztku progesteron. W tej nic nie mówił o badaniu.
Teraz mam jeszcze przed 7dni brać duphaston. Zastwniam się czy nie zbadać gdy skończę brać 🤔
Duphaston nie wychodzi we krwi, więc możesz badać nawet teraz.

reklama
Ja miałam mieć dziś wizytę a niestety została odwołana 😒😒 do tego strasznie mnie dziś boli głowa...... robiłam już i drzemkę i kompres na czoło i nic nie pomaga masakra jakaś 😒😒😒😒😒

Ja jestem tak wykończona, tak niedospana, wiecznie senna i zmęczona, że już mi się to w głowie nie mieści 😮‍💨 Mam toootalnie dość. Jako tako funkcjonuję, a o 17 robię się dętka totalna, do tego dochodzą mdłości. Ukrop mnie wykańcza. Dramacik jakiś. Dzisiaj mam pierwszą wizytę i totalnie się stresuję, aż mnie rozwolnienie od tego złapało 😬
Witaj w klubie, ja tez ledwo żyje. Nie nadaje się do chodzenia w ciazy. Nigdy więcej 🙈

Ja miałam mieć dziś wizytę a niestety została odwołana 😒😒 do tego strasznie mnie dziś boli głowa...... robiłam już i drzemkę i kompres na czoło i nic nie pomaga masakra jakaś 😒😒😒😒😒
To współczuję... A wizyty tak uspokajają... Mi bardzo ulgę w bólu głowy daje to co na zdjęciu i trzymam to przed nałożeniem na czoło jeszcze z 1h w lodówce. Może spróbujesz?

Załączniki

• IMG_20240712_135535.jpg
    IMG_20240712_135535.jpg
    388,1 KB · Wyświetleń: 33
Witaj w klubie, ja tez ledwo żyje. Nie nadaje się do chodzenia w ciazy. Nigdy więcej 🙈
Ja w każdej ciąży mam energię na zerowym poziomie, w tej w dodatku te mdłości i zmęczenie gigantus. Już mam po kokardę, a to dopiero początek. Aż się boję pomyśleć, co to będzie pod koniec 😬 znowu zadyszka, wielki brzuch, zatwardzenia, wieczne bąki 🤣🤣🤣

Jutro napisze a propo założenia wątku prywatnego. Mogłam pominąć coś jeśli tak to przepraszam. Ostatni raz dzisiaj proszę o skomentowanie a nie polubienie kto chce być w wątku prywatnym. Osoby które nie dały znać : @Charlotte9 @Milka11318 @jessi.g93 @Karikari @es88 .A nowe dziewczyny które dołączyły też proszę o komentarz czy chcecie być w wątku prywatnym bo was sobie nie zapisałam. Miłego dnia wszystkim 🥰🥰😀😀

reklama
Dobrze że u dzidziusia wszystko w porządku 💕💕 Wiadomo skąd takie krwawienie?
Nie wiadomo. Ani na IP ani wczoraj na wizycie kontrolnej nie było widać na usg nic niepokojącego. Może był jakiś krwiak lub w niszy po pierwszej cesarce zebrała się krew. Teraz jeszcze bardziej się martwię o dzidzię, zwłaszcza że mam już za sobą stratę :(

Do góry