DomkaAtomka
Aktywna w BB
O, super!Jestem pedagogiem specjalnym w szkole integracyjnej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, super!Jestem pedagogiem specjalnym w szkole integracyjnej![]()
Cześć!Hej Dziewczyny
Wracam.
Wszystkie powiadomienia znikły, wiem że chyba ktoś pytał o mnie.
Nie zaglądałam bo 1. Młyn w pracy, zmiana szefa, roszady , podsumowania poprzedniego roku 2. Leczyliśmy się na to ureo 3. Trochę chyba też chciałam odpocząć
A zatem..
Przeleczylismy się na uraplazme... zrobiłam wymaz
I to kurestwo nadal jest
W lutym mieliśmy podchodzić do stymulacji w procedurze...odsunęliśmy to w czasie, miałam nadzieję na marze.
I teraz lipa nie wiem co dalej.
moze zrobic w innym laborartoum ? Badanie bylo wykonane w Diagnostyce. S ostatnio slyszalam ze oni maja kiepskie maszyny i w ogole jakosc.
co myślicie? Te bardziej doświadczone?
Brać znowu antybiotyk czekać kolejny miesiąc?
Czy zrobic stymulacje i ew później antybiotyk?
W ogóle już nie wiem czy ja chce dalej walczyć, bo dla mnie to już walka o znikome procenty.
W międzyczasie tsh mi wywaliło.. nigdy takiego nie miałam 2.5! Endo dala mi eutyrox25 x1.
Pozdrowienia dla Wszystkich!
@penguinlicious widzę, ze u Ciebie IUI bez sukcesu.
I jaki masz plan dalej ?
No wiesz cuda sie jednak zdarzajaCześć!
To ja o Ciebie pytałamFajnie wiedzieć co u Ciebie, ale już mało fajnie, że ta cholerna urea nie chce się odczepić
Ja robiłam w Alabie cały pakiet MUCHa, no ale u mnie też wyszło wszystko prawidłowo. Możesz zrobić dla porównania. A kontaktowałaś się z lekarzem, co zrobić w tej sytuacji? Ja bym chyba nie podchodziła do procedury bez pewności, że nie pozbyłam się cholerstwa. Domyślam się, że myśl o kolejnym przekładaniu wszystkiego w czasie może dobijać…
Tak, u mnie bez sukcesu i tak sobie myślę, że to byłby cud, gdyby pykło za pierwszym razem. Trochę zabolało, ale właśnie dzisiaj skończyłam brać letrozole, w piątek idę na monitoring i podejrzewam, że za tydzień w poniedziałek będzie kolejne IUI. Tym razem z troszkę inną strategią podejdziemy![]()
Jejku mega ci współczuję, ja leczyłam kilka miesięcy i dopiero jak w zasadzie sama powiedziałam lekarzowi jaki antybiotyk i na jaki czas chce to mi zniknęła urea.Hej Dziewczyny
Wracam.
Wszystkie powiadomienia znikły, wiem że chyba ktoś pytał o mnie.
Nie zaglądałam bo 1. Młyn w pracy, zmiana szefa, roszady , podsumowania poprzedniego roku 2. Leczyliśmy się na to ureo 3. Trochę chyba też chciałam odpocząć
A zatem..
Przeleczylismy się na uraplazme... zrobiłam wymaz
I to kurestwo nadal jest
W lutym mieliśmy podchodzić do stymulacji w procedurze...odsunęliśmy to w czasie, miałam nadzieję na marze.
I teraz lipa nie wiem co dalej.
moze zrobic w innym laborartoum ? Badanie bylo wykonane w Diagnostyce. S ostatnio slyszalam ze oni maja kiepskie maszyny i w ogole jakosc.
co myślicie? Te bardziej doświadczone?
Brać znowu antybiotyk czekać kolejny miesiąc?
Czy zrobic stymulacje i ew później antybiotyk?
W ogóle już nie wiem czy ja chce dalej walczyć, bo dla mnie to już walka o znikome procenty.
W międzyczasie tsh mi wywaliło.. nigdy takiego nie miałam 2.5! Endo dala mi eutyrox25 x1.
Pozdrowienia dla Wszystkich!
@penguinlicious widzę, ze u Ciebie IUI bez sukcesu.
I jaki masz plan dalej ?
DziękujeNo wiesz cuda sie jednak zdarzaja
to już drugi cykl ...nooo ale ten czas zapitala.
Trzymam kciuki
a Ty robilas wymaz czy z moczu?
Ja miałam pobierany wymaz z szyjki.
Ciekawa jestem co jest bardziej dokładniejsze.
No i I mnie te objawy które miałam i myślę że to były dzięki ureo zniknęły.
Ja widzęHey dziewczyny jestem 11 dni po zastrzyku 9 dni po owulacji.
Przed wczoraj czysto wczoraj jakiś cień a dziś to