reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Byłam wczoraj u ginekologa z wynikami to raczej nie widział szansy.powiedzial tylko żeby wybrać do soboty lek i czekać na okres.wiec jakoś tak już się oswoiłam z tą myślą że się nie udało ..ale może faktycznie spróbuję zatestowac pojutrze ?🤔
Ja też nie chcę sobie robić nadziei bo naprawdę nie mam siły na kolejne rozczarowanie ale poczekam i zrobię test i w sobotę i w niedzielę, a co mi tam szkodzi

reklama
Wiem, że nadzieja umiera ostatnia, ale wczoraj miałaś negatywną betę 11dpo. To raczej już niewielkie szanse 😓 No, chyba że nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja (wybacz, nie pamiętam czy miałaś monitoring 🫣).
Wczoraj było 10 dpo.wedlug mnie.bo na wizycie 5lutego był pęcherzyk 15mm,a tydzień później 12lutego był już pęknięty więc gdzieś w tym czasie.ja obstawiam że była w niedzielę 9lutego bo wtedy bolał mnie jajnik.
W każdym razie nadziei zbytniej nie mam po tym spadku progesteronu,ale dla spokojnej głowy nasikam jeszcze w sobotę bo idziemy na imprezę urodzinową a okresu do tego czasu napewno nie dostanę bo jestem na progesteronie 🫣

Hej dziewczyny , to znowu ja , wczoraj dostałam okresu , jak się okazało był to bardzo skąpy okres , już teraz prawie nie ma po nim śladu . Znowu się nakręcam że może to plamienie implantacyjne, czy któraś z was miała takie dwudniowe ? Ja w pierwszej ciąży miałam dosłownie delikatne , a tutaj trochę żywej krwi było ale to tylko w toalecie na podpasce wgl

Hej dziewczyny , to znowu ja , wczoraj dostałam okresu , jak się okazało był to bardzo skąpy okres , już teraz prawie nie ma po nim śladu . Znowu się nakręcam że może to plamienie implantacyjne, czy któraś z was miała takie dwudniowe ? Ja w pierwszej ciąży miałam dosłownie delikatne , a tutaj trochę żywej krwi było ale to tylko w toalecie na podpasce wgl
Z tego co gdzieś czytałam, może być żywa krew jeśli zarodek zagnieździł się obok jakiegoś naczynia krwionośnego. I załączona grafika też jasno przedstawia różnice.

Załączniki

• Screenshot_2025-02-20-17-50-59-359_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-20-17-50-59-359_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    139,6 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry