reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Byłam wczoraj u ginekologa z wynikami to raczej nie widział szansy.powiedzial tylko żeby wybrać do soboty lek i czekać na okres.wiec jakoś tak już się oswoiłam z tą myślą że się nie udało ..ale może faktycznie spróbuję zatestowac pojutrze ?🤔
Ja też nie chcę sobie robić nadziei bo naprawdę nie mam siły na kolejne rozczarowanie ale poczekam i zrobię test i w sobotę i w niedzielę, a co mi tam szkodzi

reklama
Wiem, że nadzieja umiera ostatnia, ale wczoraj miałaś negatywną betę 11dpo. To raczej już niewielkie szanse 😓 No, chyba że nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja (wybacz, nie pamiętam czy miałaś monitoring 🫣).
Wczoraj było 10 dpo.wedlug mnie.bo na wizycie 5lutego był pęcherzyk 15mm,a tydzień później 12lutego był już pęknięty więc gdzieś w tym czasie.ja obstawiam że była w niedzielę 9lutego bo wtedy bolał mnie jajnik.
W każdym razie nadziei zbytniej nie mam po tym spadku progesteronu,ale dla spokojnej głowy nasikam jeszcze w sobotę bo idziemy na imprezę urodzinową a okresu do tego czasu napewno nie dostanę bo jestem na progesteronie 🫣

Hej dziewczyny , to znowu ja , wczoraj dostałam okresu , jak się okazało był to bardzo skąpy okres , już teraz prawie nie ma po nim śladu . Znowu się nakręcam że może to plamienie implantacyjne, czy któraś z was miała takie dwudniowe ? Ja w pierwszej ciąży miałam dosłownie delikatne , a tutaj trochę żywej krwi było ale to tylko w toalecie na podpasce wgl

Hej dziewczyny , to znowu ja , wczoraj dostałam okresu , jak się okazało był to bardzo skąpy okres , już teraz prawie nie ma po nim śladu . Znowu się nakręcam że może to plamienie implantacyjne, czy któraś z was miała takie dwudniowe ? Ja w pierwszej ciąży miałam dosłownie delikatne , a tutaj trochę żywej krwi było ale to tylko w toalecie na podpasce wgl
Z tego co gdzieś czytałam, może być żywa krew jeśli zarodek zagnieździł się obok jakiegoś naczynia krwionośnego. I załączona grafika też jasno przedstawia różnice.

Załączniki

• Screenshot_2025-02-20-17-50-59-359_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-20-17-50-59-359_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    139,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry