callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Listopad będzie oblegany na porodówkachDla mnie też trzymajcie miejsce![]()
Ten cykl będzie nasz!I dla mnie ! wierzę, że wynik cytologii będzie dobry i zaskoczy z ciążą![]()
Będziemy mieć mocny składI dla mnie![]()
To może ja te listopadowki jednak założęListopad będzie oblegany na porodówkach
Ten cykl będzie nasz!
Będziemy mieć mocny skład![]()
ZałóżTo może ja te listopadowki jednak założę![]()
Może już nie będzie taki długi, a Ty w tym cyklu będziesz robić testy owu/monitoring?ZałóżTylko jest taki problem ze jak znów będę mieć długo cykl to mi termin na grudzień pokazuje
I każda moja ciąża w terminie lub po , a na cesarkę się nie pisze
Jedyna nadzieją że będą bliźniaki to wtedy może szybciej wyjdą
![]()
Tak, zamówiłam już testy owu i ciążowe . Może uda też się pójść na monitoring. W poniedziałek zbadam poziom prolaktyny ale od poniedziałku tylko raz musiałam mleko odciągać więc chyba idzie to w dobrym kierunku.Może już nie będzie taki długi, a Ty w tym cyklu będziesz robić testy owu/monitoring?
Noo to trzymam mocno kciuki za Ciebie i za męża, żeby się czasem nie rozmyślił znowuTak, zamówiłam już testy owu i ciążowe . Może uda też się pójść na monitoring. W poniedziałek zbadam poziom prolaktyny ale od poniedziałku tylko raz musiałam mleko odciągać więc chyba idzie to w dobrym kierunku.
Spotykamy się na listopadowych mamachU mnie drugi dzień okresu
![]()