Już wykupiłam razem z progiem, na wizytę to chciałabym później, dziś podzwonię na nfz to pewnie będzie na koniec marcaJa bym w piątek zrobiła a potem już czekała do pierwszej wizyty![]()

A do swojego nie wiem, za ok 2 tyg może będzie ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już wykupiłam razem z progiem, na wizytę to chciałabym później, dziś podzwonię na nfz to pewnie będzie na koniec marcaJa bym w piątek zrobiła a potem już czekała do pierwszej wizyty![]()
Bardzo mi przykro, to kawał czasuMelduję się po wizycie, Beta spadła do 10, progesteron do 0,5, więc czekam na okres, całe szczęście nic niepokojącego w usg, jajniki prawdlowe, nic nie wskazuje, żeby była to cp jak straszyli, ginekolog uważa, że albo zarodek był wadliwy i ogranizm sam wiedział co zrobić, albo wdrożone leczenie po histeroskopii było niewystarczające i jest jeszcze jakiś stan zapalny. Przynajmniej mam ustalony plan. Okres, 4 cykle i w przypadku powtórki, czyli poronienia albo nie zajścia z ciążę- ponowna histeroskopia.
Dziewczyny, czy któraś stara się tak długo jak ja? Czasem myślę, że już więcej nie dam rady... ale potem jest jakieś światełko w tunelu i po prostu łapię znowu nadzieję. W tym roku skończę 36 lat i 7 lat starań za mną![]()
Trzymam kciuki!!Dziewczyny u mnie dzisiaj biało na teścietakże czekam na okres i działamy dalej
![]()
Ale powiedziała mi, że czasem po badaniu droznosci u niektórych par zaskakuje, mimo że jajowody drożne więc zobaczymy. Dołożyła mi tylko progesteron w drugiej fazie cyklu bo mógłby być większy i chyba działa bo zwykle już na 4 dni przed okresem mam plamienie a teraz tego nie zauważyłam więc coś do przodu poszło. I też ogólnie lepiej się czuję jak na bycie przed okresem (nie licząc tego, że mam zapalenie zatok i antybiotykPrzykro mi...człowiek wówczas jest totalnie bezsilny
Spotykamy się na listopadowych mamach
Dla mnie też trzymajcie miejsceSpotykamy się na listopadowych mamachU mnie drugi dzień okresu
![]()
Czekam na was!Spotykamy się na listopadowych mamachU mnie drugi dzień okresu
![]()
I dla mnie ! wierzę, że wynik cytologii będzie dobry i zaskoczy z ciążąDla mnie też trzymajcie miejsce![]()