reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Melduję się po wizycie, Beta spadła do 10, progesteron do 0,5, więc czekam na okres, całe szczęście nic niepokojącego w usg, jajniki prawdlowe, nic nie wskazuje, żeby była to cp jak straszyli, ginekolog uważa, że albo zarodek był wadliwy i ogranizm sam wiedział co zrobić, albo wdrożone leczenie po histeroskopii było niewystarczające i jest jeszcze jakiś stan zapalny. Przynajmniej mam ustalony plan. Okres, 4 cykle i w przypadku powtórki, czyli poronienia albo nie zajścia z ciążę- ponowna histeroskopia.

Dziewczyny, czy któraś stara się tak długo jak ja? Czasem myślę, że już więcej nie dam rady... ale potem jest jakieś światełko w tunelu i po prostu łapię znowu nadzieję. W tym roku skończę 36 lat i 7 lat starań za mną 😔
Bardzo mi przykro, to kawał czasu 😔
Jesteś dzielna, że już tyle wytrzymałaś, ale wierzę, że będzie dobrze, musi być!

Przykro mi...człowiek wówczas jest totalnie bezsilny
Ale powiedziała mi, że czasem po badaniu droznosci u niektórych par zaskakuje, mimo że jajowody drożne więc zobaczymy. Dołożyła mi tylko progesteron w drugiej fazie cyklu bo mógłby być większy i chyba działa bo zwykle już na 4 dni przed okresem mam plamienie a teraz tego nie zauważyłam więc coś do przodu poszło. I też ogólnie lepiej się czuję jak na bycie przed okresem (nie licząc tego, że mam zapalenie zatok i antybiotyk 🥲)

Cześć dziewczyny! Melduje że na teście dziś biało, także czekam na okres (chociaż wcale okresowo się nie czuje).
Niestety nie wiem kiedy miałam owulację. Mam pewne przypuszczenia, ale nie są one potwierdzone.
Jeśli miesiączka do niedzieli nie przyjdzie to spróbuję zatestować ponownie

reklama
Do góry