reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Właśnie czekam w kolejce do ginekologa i słyszę z gabinetu jak lekarz potwierdza wczesną ciążę..mam łzy w oczach 😭
Tulę! 🫂 Przechodziłam przez to samo jakieś 2 tygodnie temu, chociaż byłam tylko potwierdzać owulację. Ale i tak mi się przykro zrobiło, jak na korytarzu dwa razy słyszałam echo serca… 😢
Niedługo usłyszymy bicie serduszka naszych kropeczek!!

reklama
Tulę! 🫂 Przechodziłam przez to samo jakieś 2 tygodnie temu, chociaż byłam tylko potwierdzać owulację. Ale i tak mi się przykro zrobiło, jak na korytarzu dwa razy słyszałam echo serca… 😢
Niedługo usłyszymy bicie serduszka naszych kropeczek!!
Nie sądziłam,że aż tak mnie to dotknie..do tego moja wizyta trwała dosłownie 5minut i poczułam się trochę olana..bo przecież nie przychodzę z niczym ważnym,bo ciąży nie ma...

Tak 👍 to na pewno , ten cykl też był trochę ciężki bo ja byłam na wyjeździe służbowym, może się nie wstrzeliliśmy w owulację , w tym cyklu będę badać ją

Dopiero pierwszy cykl , ale miałam dużo takich dziwnych objawów i niepotrzebnie się nastawiłam 😀 ale trudno , ważne że okres jest i zaczynamy znowu
ja właśnie chce teraz wspomóc się testami owulacyjnym, bo coś mi się wydaje, że jednak moja owulacja jest kilka dni po bólu owulacyjnym

reklama
Do góry