reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Tak to jest niby człowiek myśli że zna swoje ciało a tu nic z tego 🤣 ..Ja zrobiłam test owu w 19 dc i kreska była bardzo ciemna o wiele ciemniejsza od tej startowej także testy u mnie się sprawdzają,wcześniej robiłam to była trochę jaśniejsza albo tak samo ciemna jak startowa i zawsze myślałam że kiedy jest tak samo ciemna to jest czas owulacji a się okazało że wcale tak nie jest 🤨
U mnie wyglądało to tak.i aplikacja premom ten najwyższą wartość pokazała na tego 12 😅

Załączniki

• IMG_20250213_095930.jpg
    IMG_20250213_095930.jpg
    848,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Tak to jest niby człowiek myśli że zna swoje ciało a tu nic z tego 🤣 ..Ja zrobiłam test owu w 19 dc i kreska była bardzo ciemna o wiele ciemniejsza od tej startowej także testy u mnie się sprawdzają,wcześniej robiłam to była trochę jaśniejsza albo tak samo ciemna jak startowa i zawsze myślałam że kiedy jest tak samo ciemna to jest czas owulacji a się okazało że wcale tak nie jest 🤨
A w 19dc już nie byłaś po Ovi?

Miałam dzisiaj mega dziwny sen, w którym byliśmy z mężem w szpitalu (jeden z dwóch, który biorę pod uwagę na poród) i czekałam w kolejce na salę, żeby już rodzić. I na korytarzu była też jakaś mama z dzieckiem, takim kilkulatkiem, i ona do tego dziecka mówi, wskazując na mnie: zobacz, ta pani też będzie rodzić. Ale w ogóle nie ma brzuszka, jakby nie było tam dziecka… i się chyba zmienił sen albo się przebudziłam 🙄

Miałam dzisiaj mega dziwny sen, w którym byliśmy z mężem w szpitalu (jeden z dwóch, który biorę pod uwagę na poród) i czekałam w kolejce na salę, żeby już rodzić. I na korytarzu była też jakaś mama z dzieckiem, takim kilkulatkiem, i ona do tego dziecka mówi, wskazując na mnie: zobacz, ta pani też będzie rodzić. Ale w ogóle nie ma brzuszka, jakby nie było tam dziecka… i się chyba zmienił sen albo się przebudziłam 🙄
Też mam często jakieś głupie sny i to tak od zawsze 🙄 nie raz budzę się z płaczem,pamiętam jak udało nam się zajść w ciąże którą straciłam i byliśmy przed pierwszym usg,śniło mi się że maluszek wyszedł z monitoru podczas usg i skakał wszędzie po pokoju lekarskim a ja płakałam bo nie miałam już dziecka w brzuchu 🫠..

Ale mamy sny 🙈

Jejku powiem wam, że mi te mdłości nie przechodzą... Teraz jakoś się wilgotno zaczęło robić, przy biochemicznej też tak miałam i boję się powtórki...
dlatego tak bardzo boję się testować..

Ostatnia edycja:
U mnie dziś 40dc , brzuch nadal boli jak po przetrenowaniu, piersi pełne i wrażliwe. Czekam na teleporade i liczę że mi przepisze tabletki na stymulację. Mam jeszcze jedno spotkanie w pracy popołudniu i urlopik do marca 🥰

reklama
Do góry