reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Tak to jest niby człowiek myśli że zna swoje ciało a tu nic z tego 🤣 ..Ja zrobiłam test owu w 19 dc i kreska była bardzo ciemna o wiele ciemniejsza od tej startowej także testy u mnie się sprawdzają,wcześniej robiłam to była trochę jaśniejsza albo tak samo ciemna jak startowa i zawsze myślałam że kiedy jest tak samo ciemna to jest czas owulacji a się okazało że wcale tak nie jest 🤨
U mnie wyglądało to tak.i aplikacja premom ten najwyższą wartość pokazała na tego 12 😅

Załączniki

• IMG_20250213_095930.jpg
    IMG_20250213_095930.jpg
    848,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Tak to jest niby człowiek myśli że zna swoje ciało a tu nic z tego 🤣 ..Ja zrobiłam test owu w 19 dc i kreska była bardzo ciemna o wiele ciemniejsza od tej startowej także testy u mnie się sprawdzają,wcześniej robiłam to była trochę jaśniejsza albo tak samo ciemna jak startowa i zawsze myślałam że kiedy jest tak samo ciemna to jest czas owulacji a się okazało że wcale tak nie jest 🤨
A w 19dc już nie byłaś po Ovi?

Miałam dzisiaj mega dziwny sen, w którym byliśmy z mężem w szpitalu (jeden z dwóch, który biorę pod uwagę na poród) i czekałam w kolejce na salę, żeby już rodzić. I na korytarzu była też jakaś mama z dzieckiem, takim kilkulatkiem, i ona do tego dziecka mówi, wskazując na mnie: zobacz, ta pani też będzie rodzić. Ale w ogóle nie ma brzuszka, jakby nie było tam dziecka… i się chyba zmienił sen albo się przebudziłam 🙄

Miałam dzisiaj mega dziwny sen, w którym byliśmy z mężem w szpitalu (jeden z dwóch, który biorę pod uwagę na poród) i czekałam w kolejce na salę, żeby już rodzić. I na korytarzu była też jakaś mama z dzieckiem, takim kilkulatkiem, i ona do tego dziecka mówi, wskazując na mnie: zobacz, ta pani też będzie rodzić. Ale w ogóle nie ma brzuszka, jakby nie było tam dziecka… i się chyba zmienił sen albo się przebudziłam 🙄
Też mam często jakieś głupie sny i to tak od zawsze 🙄 nie raz budzę się z płaczem,pamiętam jak udało nam się zajść w ciąże którą straciłam i byliśmy przed pierwszym usg,śniło mi się że maluszek wyszedł z monitoru podczas usg i skakał wszędzie po pokoju lekarskim a ja płakałam bo nie miałam już dziecka w brzuchu 🫠..

Ale mamy sny 🙈

Jejku powiem wam, że mi te mdłości nie przechodzą... Teraz jakoś się wilgotno zaczęło robić, przy biochemicznej też tak miałam i boję się powtórki...
dlatego tak bardzo boję się testować..

Ostatnia edycja:
U mnie dziś 40dc , brzuch nadal boli jak po przetrenowaniu, piersi pełne i wrażliwe. Czekam na teleporade i liczę że mi przepisze tabletki na stymulację. Mam jeszcze jedno spotkanie w pracy popołudniu i urlopik do marca 🥰

reklama
Do góry