reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Wynik potwierdza owulację, ale nie to kiedy była. No ale jest szansa, że wtedy kiedy czułaś, bo raczej w jeden dzień (gdyby miała być na przykład wczoraj) by tak nie urósł. Ja też raz złapałam podobną wartość gdzieś 3dpo, także jest to możliwe 🙂
No tak obstawiam że to była niedziela, od tamtego czasu czuję piersi mocno, więc to pewnie przez wysoki prożek, hmm może zbadam sobie za parę dni jeszcze raz 🤔

reklama
Ja przy poprzedniej ciąży miałam proga 8,4ng i nie dostałam nic bo spokojnie sobie urósł wraz z ciąża - ale ja po pozamacicznej w życiu nie zgodziłabym się na żadną suplementację przed ujawnieniem pęcherzyka w macicy i to takiego pewniaka.
Bo niby w 4+1 miałam ładny ciążowy 3mm pęcherzyk na USG (beta dzień wcześniej 671) ale nadal to było dla mnie za mało, żeby się cieszyć :D

Teraz ciągle nie mam czasu tego testu zrobić xD od 31.01 leży smętnie w szafce - ale chora byłam na maxa. i w domu szpital więc jakoś nie mam nastroju do tego testu, może w końcu jutro albo w walentynki się uda
Czy ja mam Cię gdzieś zapisać? 😂 Bo i tak jedną nogą tu jesteś 😝

Ja przy poprzedniej ciąży miałam proga 8,4ng i nie dostałam nic bo spokojnie sobie urósł wraz z ciąża - ale ja po pozamacicznej w życiu nie zgodziłabym się na żadną suplementację przed ujawnieniem pęcherzyka w macicy i to takiego pewniaka.
Bo niby w 4+1 miałam ładny ciążowy 3mm pęcherzyk na USG (beta dzień wcześniej 671) ale nadal to było dla mnie za mało, żeby się cieszyć :D

Teraz ciągle nie mam czasu tego testu zrobić xD od 31.01 leży smętnie w szafce - ale chora byłam na maxa. i w domu szpital więc jakoś nie mam nastroju do tego testu, może w końcu jutro albo w walentynki się uda
Piękny byś miała prezent na walentynki.

Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14 🫣 W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie 🤣

Piękny byś miała prezent na walentynki.

Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14 🫣 W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie 🤣
Ubiegłaś mnie tym wpisem o minutę 😄
Ale przynajmniej wiemy, że owu jednak była 😉 To chyba trzeba Cię teraz gdzieś przepisać, nie? 😁

reklama
Moje testy spęd kilku dni . Myślę że jest różnica .
Ostatni paskowy to czułość 25 i na żywo jest jasny różowy. Na zdjęciu nie mogę go ująć dobrze.

Załączniki

• PXL_20250212_163927199.NIGHT.jpg
    PXL_20250212_163927199.NIGHT.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 111
Do góry