reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

ten cykl się naprawdę dziwny, teraz trochę żywej krwi na papierze. Umówiłam się do ginekologa ale termin dopiero na marzec. Jeszcze nie miałam takiego brązowo- krwawego cyklu. Oby zwiastował ciążę 🤣 może któraś z was miała takie przeboje w trakcie cyklu? :/
Tak, ja teraz w styczniu...plamienie brązowe, potem trochę z krwią, potem nic...no ale jest okres.

reklama
Heja! Ja ławeczka.
Dopiero dostałam okres, wiec owu będzie koncem lutego. Testowanie w marcu ale to jeszcze dam znać dokładnie kiedy. 😊
Za wszystkie dziewczyny testujące w lutym trzymam kciuki! 🫶
W tym miesiącu za to ruszamy z diagnostyką. Będę mieć zabieg drożności i całą resztę badań krwi, której do tej pory nie wykonałam. 😊

Cześć, fajnie że dołączyłaś! 😊 Zapisałam.

Mój tata miał 58 lat jak się urodziłam i przy jego ówczesnym trybie życia nie mam pojęcia, jakim cudem to się udało 😅 Więc wszystko jest możliwe 😉
I ja się bardzo cieszę że będę mogła razem z Wami tego wszystkiego doświadczać 😊

Partner ostatnio bardzo się pilnuje, widząc moją minę na każdy niezdrowy wybryk 😆

Heja! Ja ławeczka.
Dopiero dostałam okres, wiec owu będzie koncem lutego. Testowanie w marcu ale to jeszcze dam znać dokładnie kiedy. 😊
Za wszystkie dziewczyny testujące w lutym trzymam kciuki! 🫶
W tym miesiącu za to ruszamy z diagnostyką. Będę mieć zabieg drożności i całą resztę badań krwi, której do tej pory nie wykonałam. 😊
Wiesz już czy to będzie zwykłe HSG czy sono?

Zapisz mnie proszę na 28 lutego. Nie dostałam jeszcze okresu, powinien być w poniedziałek. Przed chwilą zrobiłam kolejny test (11dpo) i biało więc coś mi się wydaje, że to nie ulegnie zmianie i za 3 dni przyjdzie🐒

Dziewczyny, a byłyście kiedyś u osteopaty? Pomógł Wam? Tak mnie nosi od jakiegoś czasu żeby pójść, mam dużo różnych problemów których nie mogę wyleczyć, nie wiem jak 😅 i może taki czarodziej by pomógł

Dziewczyny, a byłyście kiedyś u osteopaty? Pomógł Wam? Tak mnie nosi od jakiegoś czasu żeby pójść, mam dużo różnych problemów których nie mogę wyleczyć, nie wiem jak 😅 i może taki czarodziej by pomógł
Ja nie byłam. Raczej ze zdrowiem u mnie ok. Mi by się przydały wakacje pod palmami ale widoków na taki urlop nie ma 😆

reklama
Do góry