reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Cześć!
Zapisz mnie na ławeczkę.
Na razie posiłkuję się testami owulacyjnymi, zatem data ewentualnego testowania jeszcze nie znana
🤷‍♀️

06.02 będę miała wizytę u ginekologa na NFZ, więc jestem ciekawa jaki będzie rezultat

Cześć , jestem mamą 15 miesięcznej córeczki i razem z mężem podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Decyzja podjęta kilka dni temu więc za bardzo nie przyglądałam się moim ostatnim cyklom , ale 23.01 miałam pierwszy dzień miesiączki. Cykle mam zazwyczaj 27-28 dni , więc podejrzewam że 06.02 będzie owulacja . Jednak jest mały problem , akurat cały następny tydzień jestem na wyjeździe służbowym aż 500 km od męża 🙁🙁 ale planuje 05.02 wrócić do domku , przytulanko i powrót nocą do pracy 😂 szalony pomysł , ale już tak bardzo nastawiłam się na drugie bobasa , że chcę zacząć starania już w tym miesiącu 😆 zatem możesz mnie wpisać na testowanie na 16 lutego 😀
Witaj 🥰 jeżeli masz taką możliwość ogarnąć te 500 km to działaj 😉 gdyby w naszym przypadku było to "tylko" 500 km to byłabym u Mojego co miesiąc 😁

reklama
Do góry