reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Płaciłam ostatnio tyle .
Te ceny to kosmos .
Nawet 1kg ciuchów używanych u nas100zl kosztuje .
Więc jak mam kupic coś z lumpa to wolę dołożyć i kupić nowe .
To samo na vintet tam się robi drogo
warto szukać laboratorium w szpitalach/ przyszpitalnych. Ceny są tam na ogół o wiele korzystniejsze.
Ja ostatnio za zrobienie progesteronu, d3,b12, ferrytyny i morfologii z rozmazem zostawiłam 160 zł.

reklama
Dziewczyny miałam siedzieć ciuchutko i kibicować z krzaków - bo w tym miesiącu czekają mnie różne zabiegi urodowe, które są nie bardzo w ciąży.

Ale jak czytam o tym wakacjach to mam takie WTF xD ja kocham wakacje - zero prania, sprzątania, wymyślania tych wszystkich posiłków, żeby każdego zadowolić :D Nawet po 17 dniach jest mi smutno :D
Mam to samo. Tylko na wyjeździe moja głowa odpoczywa bo nie muszę myśleć o wszystkich obowiązkach. Na ile bym nie pojechała to i tak mi jest mało 😁

warto szukać laboratorium w szpitalach/ przyszpitalnych. Ceny są tam na ogół o wiele korzystniejsze.
Ja ostatnio za zrobienie progesteronu, d3,b12, ferrytyny i morfologii z rozmazem zostawiłam 160 zł.
Zgadzam się, u nas w labo przy przychodni d3 55zl, tymczasem alab czy diagnostyka zdaje się koło 90zl...

Ja do szpitala najbliższego jadę 40 minut + czas czekania w kolejce. To już w wolę w moim labo zrobić gdzie mam blisko i szybko bo bez kolejek przeważnie 😆

Dziewczyny miałam siedzieć ciuchutko i kibicować z krzaków - bo w tym miesiącu czekają mnie różne zabiegi urodowe, które są nie bardzo w ciąży.

Ale jak czytam o tym wakacjach to mam takie WTF xD ja kocham wakacje - zero prania, sprzątania, wymyślania tych wszystkich posiłków, żeby każdego zadowolić :D Nawet po 17 dniach jest mi smutno :D
Mam dokładnie tak samo. Jest styczeń a ja w pracy siedzę i przeglądam oferty wakacji 😂 pochwal się co będziesz robić? Czasem taki czas dla siebie i urody jest potrzebny😍

Dziewczyny, ja mam jakąś schizę, że już po zawodach 😔 Dzisiaj miałam wyraźny skok temp o 0.2 i boję się, że ten pęcherzyk zdążył już sam pęknąć 😓 A nawet jeśli nie, to się zaczęłam zastanawiać czy seks przed zastrzykiem nie przyspieszy pęknięcia… Czy nie lepiej już po, a w ogóle czy nie lepiej poprawić dopiero po IUI 🙄 Sama już nie wiem. Niby lekarze się znają i wiedzą, co robić, a mam wrażenie że przy wielkości 22mm to już było duże ryzyko, że on pęknie zanim zrobię zastrzyk.

reklama
Cześć dziewczyny! 🩷 Przede wszystkim trzymam kciuki za wszystkie kreseczki! Poproszę również o wpisanie mnie na 6.02, jeśli okres nie przyjdzie będę testować.
Co do naszej historii już kiedyś staraliśmy się o dziecko, ale nie wychodziło, więc odpuściliśmy, później nie byliśmy gotowi i nie wiedzieliśmy czy w ogóle chcemy. Teraz dojrzeliśmy do tej decyzji i od tego cyklu działamy. Mam PCOS, nie biorę żadnych leków, suplementuje się od dawna, mąż również. Zobaczymy czy tym razem się uda :)

Do góry