reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ahhh strasznie się nakręciłam że tym razem się uda. Owulacja potwierdzona, seksów było sporo ale niestety. Dziś powinna przyjść 🐒 i już nie mogę się jej doczekać żeby zacząć nowy cykl - może tym razem zaskoczy ☺️
A co do skrajnych emocji rozumiem totalnie. Wiem że są pary które starają się o wiele dłużej niż my, ale to przykre kiedy ciągle się nie udaje. W przyszłym tygodniu jestem umówiona z koleżanką na babski wieczór i dowiedziałam się że jest w ciąży.
I ogólnie bardzo się cieszę, bo też już starała się jakiś czas i trochę przeszła. Tylko, że jednocześnie jest mi przykro, że mi znów się nie udało.
Aleee tak jak mówicie, czas poprawić koronę i walczyć dalej 💪🏻
Chyba miałyśmy testować tego samego dnia nawet, też byłam nakręcona i naprawdę wierzyłam, że w tym cyklu się udało. Okres mi się już spóźnia (zrobiłam dziś rano jeszcze test i biało). Dostałam duphaston na regulacje i może to on mi tak wydłużył cykl, ale też już czekam na okres jak nigdy.
Już nawet sprawdzałam datę porodu jaka by była gdyby się udało w styczniu i to byłby 1 dzień po moich urodzinach... Myślałam, że to nie przypadek😟

Czy 95 w nazwie to Twój rok urodzenia?

reklama
Chyba miałyśmy testować tego samego dnia nawet, też byłam nakręcona i naprawdę wierzyłam, że w tym cyklu się udało. Okres mi się już spóźnia (zrobiłam dziś rano jeszcze test i biało). Dostałam duphaston na regulacje i może to on mi tak wydłużył cykl, ale też już czekam na okres jak nigdy.
Już nawet sprawdzałam datę porodu jaka by była gdyby się udało w styczniu i to byłby 1 dzień po moich urodzinach... Myślałam, że to nie przypadek😟

Czy 95 w nazwie to Twój rok urodzenia?
Dokładnie - jestem rocznik 95. :)
Taak testowałyśmy w te same dni - może koniec miesiąca będzie dla nas szczęśliwy ❤️

Czekam na betę i prozka. Miały być po 13, nadal nie 🤣 jeśli teraz nic nie wyjdzie (a pewnie nie wyjdzie) to zrobię sikanca w sobotę, wtedy już musi wyjść jeśli coś będzie na rzeczy 😅

reklama
Do góry