reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Piękne 😍 ah, pamiętam te przygotowania do ślubu… był stres, ale emocje niezapomniane 💕
mam nadzieję że przez to że głowa jest skupiona na ślubie, nie ukrywam dużo mniej myślę o ciąży i śledzeniu cyklu(nawet lekarz mi to zalecił ostatnio, bo niby wszystko ok z nami mimo że nienawidzę tekstu odpuść) miło się zaskoczę i pójdę się hajtać z 🤰nawet mogę połowę wesela wymiotować w kiblu :)

mam nadzieję że przez to że głowa jest skupiona na ślubie, nie ukrywam dużo mniej myślę o ciąży i śledzeniu cyklu(nawet lekarz mi to zalecił ostatnio, bo niby wszystko ok z nami mimo że nienawidzę tekstu odpuść) miło się zaskoczę i pójdę się hajtać z 🤰nawet mogę połowę wesela wymiotować w kiblu :)
Oj bardzo Ci tego życzę! Nawet jeśli będzie trzeba na ostatnia chwile sukienkę przerabiać żeby się brzuszek zmieścił 😁

reklama
Do góry