reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja przy obu ciążach miałam objawy takie same jak na miesiączkę. Jedynie właśnie brak pryszczy to sygnał dla mnie, że coś jest inaczej. Przy ostatnim pozytywnym teście, jeszcze przed jego zrobieniem powiedziałam partnerowi, że na bank musi być ciąża bo ładnie wyglądam, a tak normalnie to przed okresem kupa 😆
O tak....jakaś dziwnie ładna cera 😂 to dobry znak 😂

reklama
Oby wszystkie nasze ujorone symptony sie okazaly sie ciaza 😉
Bardzo wiele kobiet czuję ciążę zanim wychodzą testy.... To jest trudne do opisania, czasem się to czuje i już 😁. Później zdarza się, że bardzo chcemy i szukamy tych objawów, które znamy lub nie 🤔 i podświadomie wiemy kiedy to jest właśnie to 🤷 Ja i w październiku i w styczniu czułam, że innej opcji nie ma. W listopadzie i w lutym sama wiem, że się doszukiwałam 😂 w grudniu miałam totalny dystans do tematu 🤷🏻‍♀️ ciekawe co będzie w marcu 😂

Bardzo wiele kobiet czuję ciążę zanim wychodzą testy.... To jest trudne do opisania, czasem się to czuje i już 😁. Później zdarza się, że bardzo chcemy i szukamy tych objawów, które znamy lub nie 🤔 i podświadomie wiemy kiedy to jest właśnie to 🤷 Ja i w październiku i w styczniu czułam, że innej opcji nie ma. W listopadzie i w lutym sama wiem, że się doszukiwałam 😂 w grudniu miałam totalny dystans do tematu 🤷🏻‍♀️ ciekawe co będzie w marcu 😂
najlepsze jest to, że już z doświadczenia zawsze czuję udany cykl, jak się zbliża te 9-10 dpo. Czasem mimo tego, że podświadomość jest pewna o nieudanym cyklu i tak robię testy. Z nadzieją, że może jednak 🥹

reklama
Ja w ostatnim cyklu czulam straszny niepokój 😐 jakby mialo cos sie stac no i okazala sie ciaza biochemiczna .

Do góry