Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dzisiaj 6dpo, ale czuję się jak zwykle tydzień przedJa dzisiaj 6 dpo, więc już nie mogę się doczekać. Mam dobre przeczucie, ale nie chcę zapeszać.
ja niestety prawie co cykl po owulacji mam różne bóle podbrzusza, jak na okres, czasem kłucie, musowanie piersi tez czasem bolą, czasem są ciężkie i pełne, kiedy indziej tylko po bokach ciągną. A niestety ciąży nie ma wiec takie objawy są normalne przy standardowych skokach hormonów bez ciąży. Objawy typowo ciążowe to dopiero jak już beta zaczyna krążyć tak jak MyszkaMiki wspomniała kiedyś myślałam że w „szczęśliwym” cyklu na pewno będę wiedziała jeszcze przed testem ze jest cionsz ale teraz już po przerobieniu wszystkich objawow potencjalnie ciążowych, obstawiam że nie będę miała zielonego pojęcia
Mniam I tak sami od a do z?!Tak dla apetytu jak ktoś lubi Zobacz załącznik 1615369
Ale musi pachnieć! Mniam uwielbiamTak dla apetytu jak ktoś lubi Zobacz załącznik 1615369
Dokladnie, jak się okazuje strasznie to prosteMniam I tak sami od a do z?!
co to jest ?Tak dla apetytu jak ktoś lubi Zobacz załącznik 1615369