reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

A z kolei moja przyjaciółka była ostatnio na usg transwaginalnym u pani Dobek-Jakubczyk i byłam pod mega wrażeniem jak mocno wnikliwy był opis stanu narządów rodnych. Nigdy z tak dokładnym się nie spotkałam szczerze mówiąc.

reklama
ja niestety prawie co cykl po owulacji mam różne bóle podbrzusza, jak na okres, czasem kłucie, musowanie 😆 piersi tez czasem bolą, czasem są ciężkie i pełne, kiedy indziej tylko po bokach ciągną. A niestety ciąży nie ma 🫣 wiec takie objawy są normalne przy standardowych skokach hormonów bez ciąży. Objawy typowo ciążowe to dopiero jak już beta zaczyna krążyć tak jak MyszkaMiki wspomniała :) kiedyś myślałam że w „szczęśliwym” cyklu na pewno będę wiedziała jeszcze przed testem ze jest cionsz ale teraz już po przerobieniu wszystkich objawow potencjalnie ciążowych, obstawiam że nie będę miała zielonego pojęcia 😅
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

reklama
Do góry