reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Wiem, że Wam truje zajęte tyłeczki, ale potrzebuje porady. Ja czuję, że w tym marcu pójdę w końcu na monitoring ahahaha, jeśli się nie wydarzy nic po drodze .
Powiedzcie mi jeśli co drugi cykl.mam po ok 34 dni, a ja jestem w 6dc, to w którym się zapisać na wizytę? I czy jeśli lekarz w tym cyklu nie stwierdzi owu to dostanę coś na stymulacje? Czy w tym jeszcze? Nie do końca wiem jak to działa, bo nigdy nie byłam na monitoringu ;)

Piękne 😍 ah, pamiętam te przygotowania do ślubu… był stres, ale emocje niezapomniane 💕
a u nas w ogóle stresu nie było, mega zajawka przygotowaniami i ostatecznie bylismy baaaardzo zadowoleni ze wszystkiego. Tylko teść się obraził, bo mój mąż postanowił dobrać moje nazwisko do swojego 😂😂😂 więc na zdjęciach z rodziną patrzy tylko w bok i ma minę skwaszoną. Ale potem jak na sali zobaczył, ze wszystko git wyglada to tak mu się humor poprawił, ze nawet przemowę zrobił, której miał nie robić

Wiem, że Wam truje zajęte tyłeczki, ale potrzebuje porady. Ja czuję, że w tym marcu pójdę w końcu na monitoring ahahaha, jeśli się nie wydarzy nic po drodze .
Powiedzcie mi jeśli co drugi cykl.mam po ok 34 dni, a ja jestem w 6dc, to w którym się zapisać na wizytę? I czy jeśli lekarz w tym cyklu nie stwierdzi owu to dostanę coś na stymulacje? Czy w tym jeszcze? Nie do końca wiem jak to działa, bo nigdy nie byłam na monitoringu ;)
a robilas testy owulacyjne wcześniej?

Dziewczyny z Warszawy i okolic, czy macie do polecenia jakiegoś fajnego gina z luxmedu? Patrzę jacy się pokazują na apce, sprawdzam opinie i 🥴🥴
Dr. Piotr Piasny jest całkiem spoko. Wprawdzie widział u mnie pęcherzyk ciążowy przy becie 30 i sprzęt ma delikatnie mówiąc średni, ale przynajmniej jest konkretny i nie traktuje pacjentek taśmowo jak inni z LX (co niestety wiąże się z tym, że najczęściej są u niego opóźnienia i to dość spore). Ale uprzedzam, że może się wydawać gburowaty na pierwszy rzut oka. W rzeczywistości jeśli pójdziesz do niego na 2-3 wizytę to zauważysz, że wcale taki nie jest ;)

Również dr. Kuś jest świetną lekarką, bardzo fajna kobietka i też każdą pacjentkę traktuje poważnie (jako jedyna chciała mnie wysłać na badania prenatalne do osobnej, bardzo dobrej kliniki). Niestety nie udało się do nich dotrwać.

Dziewczyny z Warszawy i okolic, czy macie do polecenia jakiegoś fajnego gina z luxmedu? Patrzę jacy się pokazują na apce, sprawdzam opinie i 🥴🥴
hahaha to zależy :D ja byłam bardzo zadowolona z wizyty u pani Katarzyny Słodczyk oraz u pana Piotra Kowalewskiego (ale go już chyba nie ma w luxmedzie). Poza tym teleporada u lekarza z Krakowa Bartłomiej Golański najlepsza chyba jaka miałam kiedykolwiek zrobioną.

Ale serio im dłużej jestem w luxmedzie to tym bardziej mam wrażenie, ze to wszystko mega zależy tez od tego, z jakim problemem się idzie. Bo właśnie jak się trafi na kogoś nadgorliwego to nie będzie łatwo ze skierowaniami, ale za to jeżeli chodzi o leczenie to będzie spoko. Jest to loteria.

reklama
Helloo, hellooo... kolejny cykl w połowie, owulaki szaleją, pozytywne emocje i nastawienie nie odpuszczą. Dziś wlecialy nawet kołacze 🙈🙈 pierwszy raz pieczemy.
Screenshot_20240228_162159_Premom.jpg

Do góry