sylwiadublin
Zaangażowana w BB
pieknie ! zazdroszczeA ja się pochwalę co do mnie doszło już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pieknie ! zazdroszczeA ja się pochwalę co do mnie doszło już
chodzi o to, że zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dni po owulacji plus beta, która rozkręca się w ciągu 48h po zagnieżdżeniu i dopiero wtedy mogą być pierwsze objawy ciążowe.Myszka ja nie wiem- pisze ze czuje sie inaczej niz we wczesniejszym miesiacu. pewnie to moje urojenie. ale teraz codziennie zapisuje zmiany w kalendarzyku i bol na @ od dwoch tyg- nigdy tak nie mialam, plus podwyzszona tempka
mi beta w sobotę wyszła 7.01. Próg 10 w czwartek 22 lutego więc szału nie było. A w pon już beta większą i progesteron też. Takie objawy na okres i ciaze ale coś mi podpowiadało że się udalo@moniamarzyo2dzidzi @sylwiadublin a jesteście pewne, że te objawy to objawy bhcg a nie np. Rosnącego progesteronu?
Myszka, ja nie robie wykresow (nie wiem nawet jakie to sa wykresy), pisze co czujechodzi o to, że zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dni po owulacji plus beta, która rozkręca się w ciągu 48h po zagnieżdżeniu i dopiero wtedy mogą być pierwsze objawy ciążowe.
Podwyższona temperatura mówi o ciąży jeśli jest szesnaście wyższych temperatur po owulacji, mierzona wg standardów oczywiście
A jak wygląda twój wykres, pokaz
ale piszesz, że masz podwyższoną temperaturę, jak ją mierzysz?Myszka, ja nie robie wykresow (nie wiem nawet jakie to sa wykresy), pisze co czuje
żeby stwierdzić ciążę po temperaturze to trzeba mieć minimum szesnaście wyższych temperatur mierzonych prawidłowo.termometrem 37.5 dwa dni temu, teraz juz nie moerze ale czuje rumience i jestem "ciepla"
Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. Trzymaj się cieplutkoCześć. Chciałam się z Wami pozegnac. Nie udzielałam się w tym miesiącu, ponieważ po poronieniu średnio z moim samopoczuciem. Mój niemąż nie chce się teraz dalej starać o kolejne dziecko, wiec pozostaje mi opuścić wątek. Życzę Wam samych dobroci. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś uda mi się tu wrócić, to żadnej z Was już tu nie będzie, bo będziecie mieć już swoje wymarzone bobasy, albo będziecie chociaż na wątkach mamowych ❤Trzymajcie sie, bede Was czasem podglądać cichaczem ❤