reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Myszka ja nie wiem- pisze ze czuje sie inaczej niz we wczesniejszym miesiacu. pewnie to moje urojenie. ale teraz codziennie zapisuje zmiany w kalendarzyku i bol na @ od dwoch tyg- nigdy tak nie mialam, plus podwyzszona tempka
chodzi o to, że zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dni po owulacji plus beta, która rozkręca się w ciągu 48h po zagnieżdżeniu i dopiero wtedy mogą być pierwsze objawy ciążowe.
Podwyższona temperatura mówi o ciąży jeśli jest szesnaście wyższych temperatur po owulacji, mierzona wg standardów oczywiście :)
A jak wygląda twój wykres, pokaz

chodzi o to, że zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dni po owulacji plus beta, która rozkręca się w ciągu 48h po zagnieżdżeniu i dopiero wtedy mogą być pierwsze objawy ciążowe.
Podwyższona temperatura mówi o ciąży jeśli jest szesnaście wyższych temperatur po owulacji, mierzona wg standardów oczywiście :)
A jak wygląda twój wykres, pokaz
Myszka, ja nie robie wykresow (nie wiem nawet jakie to sa wykresy), pisze co czuje

Byłaby któraś chętna?? 30 ml. Mi nie odpowiada.

Załączniki

• Screenshot_20240228-121744_Google.jpg
    Screenshot_20240228-121744_Google.jpg
    165,4 KB · Wyświetleń: 90
termometrem :) 37.5 dwa dni temu, teraz juz nie moerze ale czuje rumience i jestem "ciepla"
żeby stwierdzić ciążę po temperaturze to trzeba mieć minimum szesnaście wyższych temperatur mierzonych prawidłowo.
Temperaturę mierzy się termometrem owulacyjnym, o stałej porze, po przebudzeniu bez wstania z łóżka, w pochwie lub buzi.
Jeśli tego nie stosujesz to mierzenie temperatury nie ma nic wspólnego z ciążą.

reklama
Cześć. Chciałam się z Wami pozegnac. Nie udzielałam się w tym miesiącu, ponieważ po poronieniu średnio z moim samopoczuciem. Mój niemąż nie chce się teraz dalej starać o kolejne dziecko, wiec pozostaje mi opuścić wątek. 🥺 Życzę Wam samych dobroci. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś uda mi się tu wrócić, to żadnej z Was już tu nie będzie, bo będziecie mieć już swoje wymarzone bobasy, albo będziecie chociaż na wątkach mamowych ❤Trzymajcie sie, bede Was czasem podglądać cichaczem ❤
Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. Trzymaj się cieplutko 😘

Do góry