reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja akurat z małopolski ale dziękuję ❤️ właśnie biopsję endometrium miałam już robioną w zeszłym roku ale w opisie wyników było napisane, że pobrana próbka jest skąpa i nie posiada pełnej wartości diagnostycznej. Na tamten moment lekarz mówił żeby może nie powtarzać, bo jakby był jakiś stan zapalny to by to wyszło już wtedy. A jeśli bym wycinała no to akurat by była okazja żeby powtórzyć
ojej jaki niefart z tą biopsją :( to dawaj znać, czy udało się ogarnąć polipy :))

reklama
Kasienka, no moze za wczesnie ale kazda kobieta inaczej odczuwa, wiec moze jednak.

ja przy mojej pierwszej ciazy czulam inaczej, zyly na piersiach mi szybko wyszly, dziwne bole brzucha. dlatego pytam.

ja miałam bole brzucha od owulacji, inny bol piersi i pełniejsze przed pozytywnym testem wydawało mi się brodawki ciemniejsze. I 7dpo chyba kłucia chwilowe prawego jajnika ale takie disc wyrazne😆😆
ja mam to samo, bole od owulacji i klocie brzucha. ciagnace cyce od czasu do czasu - zobaczymy czy to symptom czy urojenie :)

A ja się pochwalę co do mnie doszło już 👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️

Załączniki

• IMG_4028.jpeg
    IMG_4028.jpeg
    82,9 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Myszka ja nie wiem- pisze ze czuje sie inaczej niz we wczesniejszym miesiacu. pewnie to moje urojenie. ale teraz codziennie zapisuje zmiany w kalendarzyku i bol na @ od dwoch tyg- nigdy tak nie mialam, plus podwyzszona tempka

Do góry