reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny mam pytanko: bo jakiś czas temu wykupiłam sobie trzy zabiegi Dermapenu. Jeden już sobie zrobiłam, a dwa kolejne poszły w odstawkę, bo miałam te problemy ze zmianami nowotworowymi. Teraz mi się udało już wszystko ogarnąć i zastanawiam się, czy sobie robić ten dermapen teraz czy nie? Co Wy byście zrobiły?

reklama
Czesc Dziewczyny, milej srody.
Co do sluzu, kurde ja wczoraj tez widzialam u siebie, jakis taki inny niz zwykle gesty, mleczny, zoltawy, brzuch nie przestaje mnie bolec od owulacji i juz to czekanie mnie dobija.
duzo czytalam na temat sluzu i roznie dziewczyny mowily - takze nic to nam nie pomoze- tylko czekanie :)

kto testuje niedlugo ?
Ja dzisiaj 6 dpo, więc już nie mogę się doczekać. Mam dobre przeczucie, ale nie chcę zapeszać. 🫣🤫

Dziewczyny mam pytanko: bo jakiś czas temu wykupiłam sobie trzy zabiegi Dermapenu. Jeden już sobie zrobiłam, a dwa kolejne poszły w odstawkę, bo miałam te problemy ze zmianami nowotworowymi. Teraz mi się udało już wszystko ogarnąć i zastanawiam się, czy sobie robić ten dermapen teraz czy nie? Co Wy byście zrobiły?
Ja bym robiła teraz póki nie ma jeszcze takich słonecznych dni. Potem będziesz miała podrażnioną skórę i będziesz musiała na nią bardziej uważać.

Sęk w tym, że ja lubię pracować 😅
Jestem swiruską, ale chyba bardziej zeświruję, jak zostanę w 4 ścianach.
A ja lubię być w moich 4 ścianach. Większość znajomych nie ogarnia, że mi samej w domu fajnie. Lubię siedzieć w ciemnościach, gapić się przez okno i pić piwko. Albo lampka i książka.

reklama
jeżeli jesteś z Warszawy to podpowiem Ci, ze moja teściowa to sobie mega szybko ogarnęła w szpitalu na Madalińskiego :)
Ja akurat z małopolski ale dziękuję ❤️ właśnie biopsję endometrium miałam już robioną w zeszłym roku ale w opisie wyników było napisane, że pobrana próbka jest skąpa i nie posiada pełnej wartości diagnostycznej. Na tamten moment lekarz mówił żeby może nie powtarzać, bo jakby był jakiś stan zapalny to by to wyszło już wtedy. A jeśli bym wycinała no to akurat by była okazja żeby powtórzyć

Do góry