reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny mam pytanko: bo jakiś czas temu wykupiłam sobie trzy zabiegi Dermapenu. Jeden już sobie zrobiłam, a dwa kolejne poszły w odstawkę, bo miałam te problemy ze zmianami nowotworowymi. Teraz mi się udało już wszystko ogarnąć i zastanawiam się, czy sobie robić ten dermapen teraz czy nie? Co Wy byście zrobiły?

reklama
Czesc Dziewczyny, milej srody.
Co do sluzu, kurde ja wczoraj tez widzialam u siebie, jakis taki inny niz zwykle gesty, mleczny, zoltawy, brzuch nie przestaje mnie bolec od owulacji i juz to czekanie mnie dobija.
duzo czytalam na temat sluzu i roznie dziewczyny mowily - takze nic to nam nie pomoze- tylko czekanie :)

kto testuje niedlugo ?
Ja dzisiaj 6 dpo, więc już nie mogę się doczekać. Mam dobre przeczucie, ale nie chcę zapeszać. 🫣🤫

Dziewczyny mam pytanko: bo jakiś czas temu wykupiłam sobie trzy zabiegi Dermapenu. Jeden już sobie zrobiłam, a dwa kolejne poszły w odstawkę, bo miałam te problemy ze zmianami nowotworowymi. Teraz mi się udało już wszystko ogarnąć i zastanawiam się, czy sobie robić ten dermapen teraz czy nie? Co Wy byście zrobiły?
Ja bym robiła teraz póki nie ma jeszcze takich słonecznych dni. Potem będziesz miała podrażnioną skórę i będziesz musiała na nią bardziej uważać.

Sęk w tym, że ja lubię pracować 😅
Jestem swiruską, ale chyba bardziej zeświruję, jak zostanę w 4 ścianach.
A ja lubię być w moich 4 ścianach. Większość znajomych nie ogarnia, że mi samej w domu fajnie. Lubię siedzieć w ciemnościach, gapić się przez okno i pić piwko. Albo lampka i książka.

reklama
jeżeli jesteś z Warszawy to podpowiem Ci, ze moja teściowa to sobie mega szybko ogarnęła w szpitalu na Madalińskiego :)
Ja akurat z małopolski ale dziękuję ❤️ właśnie biopsję endometrium miałam już robioną w zeszłym roku ale w opisie wyników było napisane, że pobrana próbka jest skąpa i nie posiada pełnej wartości diagnostycznej. Na tamten moment lekarz mówił żeby może nie powtarzać, bo jakby był jakiś stan zapalny to by to wyszło już wtedy. A jeśli bym wycinała no to akurat by była okazja żeby powtórzyć

Do góry