reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny, dodajcie mi proszę odwagi, żeby w końcu porozmawiać z partnerem o jego podejściu do dzieci - czy, kiedy i w ogóle. Dalej ta rozmowa się nie odbyła a ja się boję ją zacząć…
Ja nie mam pojęcia co Ci powiedzieć, u mnie inaczej było jakoś w związku, ale odważ się pogadać. Może akurat coś się wyklaruje, w któraś stronę...

reklama
Bardzo dziękuję. Bo jednak ważne, też żaby dla zdrowego zarodka, a potem dzidziusia były zdrowe składniki z krwi a nie sam cukier i cholesterol xd no i jak dobrze pójdzie schudnę choć trochę;) a tak na serio boję się cukrzycy i miażdżycy dostać. :oops:
Ja tez mam w planach diete, ale póki co próbuje pozbyć się zapasow z zamrażarki i lodówki 😅 a na później już mam wykupiony jadłospis przeciwzapalny z niskim ig, może uda się trzymać 😅

reklama
Diety to i ja potrzebuję. Kurna odwaliło 4kg🥺 Byłam prawie dzielna w tym tygodniu, ze słodyczy dziś 2 kruche ciasteczka, wczoraj KFC i dziś pizza. No ale małymi kroczkami wrócę na dobre tory. Taki jest plan.

Do góry